Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CLUBBIN'' HERE !!!

• aerrawin • 26 Ağustos 2005 20:28 • #482801
    ıste club heryerde abı burdada buldum atık gamyemem :D demıslerdı yok garaj metalcı sıtesı falan da yok ole bısı valla gordugum kadarıyla :D
  • Abiogenesis • 26 Ağustos 2005 20:48 • #482808
    kutay zekter gettt .... sen d metalcinn kralısın bliyorum ahahah, clubber filan milleti gaza getirme bosa =) ahuauhuahueh
  • aerrawin • 26 Ağustos 2005 20:49 • #482809
    aheuhaeuea acıklıyorumbende meatlcıyımm zuaheuhaeuhae :):) :P clubbin'' rulz...!!!
  • firehole • 26 Ağustos 2005 21:50 • #482827
    kusura bakmayın da o elektronik - rock çatışması 10 yıl öncesindeydi. Yani biraz çağ dışı bi muhabbet yapmışsınız. Abim yaşındakiler şu anda sizin gibilere sadece gülüyorlar.
  • aerrawin • 26 Ağustos 2005 22:21 • #482835
    ıı de napalım bız abını ya da abın yasındakılerı yanı ya buraya artıslık yapılşsın dıye topıc acmadıkkı bız ... metalcımısın clubbermı ? benım demek pgnemk ıstedıgım ıısı wardı onuda ogrendım..bu sıte hakıında :)
  • firehole • 26 Ağustos 2005 22:54 • #482838
    abi ne ya ön yargılısın bence elektro diyince dans müziği dıp tıs dale don dale geliyo dimi aklınıza o değil işte bi müziği tanımadan yorum yapmak kadar salakça bişey yok tamam mı clubber ya da metalci gibi salak terimlere de sinir olurum bu arada. Abi clubber ne ya kro-clubber hakkında haklısın tabi ama bence bidaha müziği tanımadan konuşma.
  • aerrawin • 27 Ağustos 2005 11:27 • #482881
    abı muzugı tanımadıgımıda nerden cıkarıyosun bunu anlamıyorum abı ben uzun yıllardır bu muzıgın ıcındeyım we cocuklugumdan berı bunu kulturunu aldım we halka bılmedıgım partler organızasyonlar vs hepsını ogrenıyorum goruyorum ,dınlıoorumm...onyargılı yaklasan sensın bence..
  • firehole • 27 Ağustos 2005 12:20 • #482883
    tamam sen müziği tanıyo ol bu fouma yazı yazan arkadaşlar da tanıyo olsun ya diğer binlerce önyargılı insan . "clubber" denen şeyden ben de hoşlanmıyorum. Gerçekten elektronik müzikle ilgili olan kimse hoşlanmıyor. Bu müziğin adını kirletiyolar yani. Yok dıp tıs mış yok karı müziğiymiş falan. Onlarca çeşidi var bu müziğin ve binlerce(çok daha fazla) dj, grup falan var. Tamam sen konu hakkında bilgili olabilirsin ama rock-metal dinleyen insanların çok büyük kısmı elektronik müziğin ne demek olduğunu bilmeden konuşuyorlar abi.
  • ibanetze • 27 Ağustos 2005 14:32 • #482900
    OLEEEEEEEY METALCİYMİŞ

Bİ TARAFIMIZ GÖĞE ERDİ

BİZE NE LEM,İSTERSE POKEMONCU OL :))