Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rafet el roman ve slowları

• UglyKidJoe • 25 Ağustos 2005 00:34 • #482597
    adamın bazı slowları gerçekten kaliteli. güzel beste yapıyor. türkiye piyasasında en kaliteli ve kulağa hoş gelen müziği yapıyor adam. ha saçma şarkıları da var onu da unutmamak lazım. rafeti değil de bazı parçalarını sevenlerin yorumlarınız ne? cümle düşük oldu düzeltemicem ksr bakmayın. :)
  • GaRaJ Arabası • 25 Ağustos 2005 01:02 • #482602
    Sabah başlasam akşama kadar 1000 tane öyle şarkı yaparım... Bırakın ya...
  • Metal milita • 25 Ağustos 2005 01:07 • #482603
    ben 10000000000 tane yaparım
  • UglyKidJoe • 25 Ağustos 2005 01:09 • #482604
    senin yapmadığın halt yok zaten
  • Metal milita • 25 Ağustos 2005 01:22 • #482605
    nasıl yani ne gibi mesela çar mısın biraz.....
  • uguryollu • 25 Ağustos 2005 12:44 • #482629
    eski sarkıları cok muthistir hele ki bir gençliğin gözyaşı vardır o sarkı kadar sozleri bana uyacak baska sarkı yok cover yapayım dedim sarkıya olmuyor olmuyor

adam o kadar ozgun kendi tarzında yapmıs ki baska kalıba koydugunda sarkı sırıtıyor sonra affetmem vardır mesela ya da neden vardı cok iyi sarkılar yapar ama son zamanlarda kotu ilk albumunu hicbir albumune degismem
  • metalkuzucuk • 25 Ağustos 2005 12:58 • #482630
    eskiden severdim ama çarşıda gezerken sesi kulağımı gelse kaçıyorum ya sinir sesi var ..ama america şarkısı güzel lan cover yapın....macera dolu america...
  • UglyKidJoe • 26 Ağustos 2005 00:05 • #482696
    bu forumlarda belki binlerce kez tartışılan bir konudur bu rock ve türevleri ile türk işi müzik arasındaki anlaşmazlık. aslında bir anlaşmazlık yoktur, sadece bazıları anlaşmazlık çıkararak gündem yapıp birilerine kin kusmak ister. amaç odur zaten.
    rock - arabask
    rock - pop
    rock - vb

böyle sürüp gidecektir zaten. yanlış olan tartışma çıkarmak.sadece rock müzik dinleyip kendilerini diğer insanlara göre aydın gören arkadaşlar olacaktır hep. o zaman bende jazz dinlediğim için kendimi muhteşem ilan edip her yerde meeeh meh meh yapayım, kasılayım. herhangibir müzik dalında kralı yapılsa b*k atarlar. düşman ya.
    hatta bazı tipler vardır müzikte el kaidenin şeriat kuralları gibi kurallar uydurmuşlardır. benim gözümde onlar da müzik teröristleridir. aynı şey diğer müzik dallarının gözü kapalı fanatiklerine de geçerlidir. tanıdığım o kadar tip var ki : "rocker olmasa , kesin şeriatçi olurlardı bunlar" dediğim.
    böyle yaparak rock müziğini de karalamayın kardeşim.ama yapılan güzeli de görün.

madem müzik evrensel , kafalar da evrensel olsun!
    asıl olan budur.
    saygılar
    koray
  • eozsoyeri • 26 Ağustos 2005 01:12 • #482712
    yandım paaareeee paaaaareee..! eheuheue:DDD
  • lakonia • 28 Ağustos 2005 16:29 • #483138
    gerçekten böyle düşünenlerin de olduğunu bilmek beni çok mutlu etti bu sitede...sonuna kadar katılıyorum sana...ayrıca rafet el romanın kalitesiz yığınla şarkısı olmasına rağmen güzel besteleri ve şarkı sözleri de olduğunu da düşünüyorum:)