-
allah belanızı versin ne diyim!!
s.t.c.o.p.
-
vader bu forumdan öyle itina bekleme sen , artık böyle herşeyi geyiğe vurma ve insanları küçümseme olayları başladı buralarda.Gitar Proyu bilmemek geç öğrenmek filan ayıp oldu artık töbe töbe... herkes çok biliyo işte
-
sen ne kadar komiksin bee. o iki çucuk daha başka işlere de yarıyomuş senin gibiler için bilgine!
saygılar
U K J
-
darth dostum sakin ol. bikaç dümbük bozmasın kafanı. daha ne tiplerle karşılaşcan sen burda oooo hooooo.
boş geç boş
-
haklısınız..
diyecek bişey yok..
ama insan uyuz oluyo yine de..
her neyse ya salla..
saygılarımla..
s.t.c.o.p.
-
muhabbet nereye gelmiş bilmiyorum ama www.mysongbook.com diye bi site var. orada büssürü gitar pro tabı var.
bi de s.t.c.o.p ne demek?
-
abi sende haklısın ya...
bir yerde bu kadar insanın yanında adam gibi konu tartışmak istiyo insan dimi? direk geyiğe vurmalar, yaşım küçük diye küçümsemeler, çok daha olaylar var,kafana takma ama be! artık garip biyer oldu burası!!! ben mesela guitar pro yu öğrenmeye çalışırken veya bu programı tartışırken aa davul diye yeni bir şey çıkmış gibi laflar insanı kızdırıyo. eğer geyik yapacaksan garmes den yap müzik forumunda yapma!!!
bu lafımın ardından yine birileri çıkıp küçümseyecektir ama neyse...!
-
darth dostum sakin ol. bikaç dümbük bozmasın kafanı.
Ne diyim size çocuk olduğunuz her yerinizden belli yaşları 22 yazmışınız ama..Okullar başlıyo gençler heyecan varmı??
-
tamamen katılıyorum...program süper harbiden...çünkü öğretiyor abicim,hiç gitar bilmesen bile herşeyi öğrenirsin bu programla....bu arada arkadaşlar lütfen DARTH VADER gbi kafa bi adamdan lafı yiyip yerinize oturduktan sonra çoluk çocuksunuz siz diye geçiştirmeyle uğraşmayın,komik oluyorsunuz!!!
-
ben okulluyum heyecan yok varmı? istediğin cevap bumuydu? o kadar laftan sonra hala girebiliyomusun bu topiğe? helal olsun. sende akıl yaşını çok belli ediyosun!!! ha doğru ben laf etmiyeyim zaten küçüğüm dimi? ne anlarım ben!!!!
böyle zihniyetin a.q.