-
bu herife en hızlı baterist filan diyolar.aslı var mıdır,yoksa dave lombardo veyahut lars ulrich falan alayını supurur mu? bence joey EN HASTA BATERİST odulu filan almalı. adam hayvanat gibi calıyo.
-
abi joey jordison slipknot da iyi şler çıkarmıştır ama bu işin olayını bitirmiş adamlarda var. dave lombardo,mike portnoy,mike mangi
ni, steve gadd falan joey jordison dan teknik ve tuşe olarak üstündür. joey kötüdür demem ama daha öğrenmesi gereken çok şey var:-))))) şaka bir yana iyi çalıyor
-
ya tabi,dediklerin asmıs adamlar da artık genclerin önünü acsınlar ya :)
-
önü açık zaten joey jordison kendi yaptıkları müzik tarzının en iyisi gibi bir şey, hardcore du heralde dimi veya numetal mi?
-
peki sence joey un en iyi performansı hangi şarkıda ? ben iowa albümünün hepsiyle beraber en fazla duality diyorum. sen??
-
eyeless de baya bi hızlı. ben de iowa yı severim.heretic anthem de guzeldir bak.bi solosu var ya joey'in disasterpieces'te,onu da her gun izliyorum,ezberledim artık :)
-
ya grindcore galiba,ama hardcore ve nu-metal de sayılabilir.slipknot adlı albumde nu-metal,iowa da hardcore.genel olarak oyle sayılır
-
Tartışmasız çok çok iyi bi gitarist ama en hızlı ünvanı Hyperfast Technical/Grind grubu The Berzerker'in bateristi Gary'ye ait.Rivayetlere göre saniyede 19 vuruşla Guiness rekorlar kitabına girmiş.Grubu dinlerseniz de gerçekten öyle olduğuna inanırsınız Reality'nin klibinde elindeki bagetler resmen yelpaze olmuş görünmüyor
-
gitarist mi? baterist demek istedin galiba. ama o grubu bilmiyorum. bakiim bi.
-
hmm onu bende duymuştum limewire den bi solosunu indirdim. çok hızlı gerçekten