-
bu site hangi tarz müziğin sitesi?komple müzik olayını ele alan bir site mi?yoksa yeni yetme akıl-mantık mekanizması yeni yeni oturmaya başlamış,gördüğü herşeye saldırarak bi noktaya ulaşacağını sanan rock müzik tutkunlarının sitesi mi?ceap verin
-
joker hakkımı kullansam?
ya abi diktatör gibi sormuşsun:)
kendimi mahkemede tecavüzden ssuçlanıyomuş gibim hissettim:))
saygılarımla..
s.t.c.o.p.
-
Burada kimse kimsenin üstüne saldırmıyor. Sadece "Linkin Park Çoook Güseeel", "Ben Metalciyim, Adam Öldürmek İstiyorum Bazen" gibi zeka seviyesi 8 yaşın altında topicler açıldığı zaman haklı bir tepki veriyoruz. Burada düzenli olarak yazanların çoğu zeki insanlar ve eğer bu kadar salak insanlarla aynı forumu paylaşmak istemiyorlarsa sonuna kadar haklılar bence.
Yok eğer öbür tartışmalardan bahsediyorsan; ne yapmamızı bekliyorsun ki? Herkes birbirinin dediğine haklısın , mükemmel, aynen ben de öyle düşünüyorum dese nasıl fikir alış verişi yapabiliriz? Ne anlamı olur buranın?
-
garaj bir müzik sitesi değüil. metal rock müzik sitesi
evet yeni yetme akıl-mantık mekanizması yeni yeni oturmaya başlamış,gördüğü herşeye saldırarak bi noktaya ulaşacağını sanan rock müzik tutkunlarının sitesi garaj en azından ben oyle anladım zaten kızdığım olay da bu. ben daha önce bunun gibi bi topik acmıstım. niye burda davul zurna calan bağlama calan insanlar yazmıyor eğer burası gercekten bir muzik sitesiyse diye.
-
Garajın direk Rock müzik ağırlıklı konulara yöneldiği doğru aslında, hem forumlarda hem de ilan, anket vs'de böyle. Ama biraz da arz talep meselesi olay.
İyi hoş yazmışınız davul-zurna muhabbeti niye yapılmıyor diye. Yapan insanlar girmiyor ki garaja girenler de yapmıyor ancak uzaktan eleştiriyor.
Farklı tarz dinleyen arkadaşlar da bu foruma yazsınlar kendi müziklerini yazsınlar, sitenin geneli rock dinleyenlerden oluştuğu için belki ilk başta pek ilgi görmezler ama sonra toparlanır.
Bence söyleyecek sözünüz varsa ki olduğu belli şikayet etmek yerine birşeyler yapın gerisi gelir.
-
bencede
-
Farklı tarz dinleyen arkadaşlar da bu foruma yazsınlar kendi müziklerini yazsınlar, sitenin geneli rock dinleyenlerden oluştuğu için belki ilk başta pek ilgi görmezler ama sonra toparlanır
bu forumlara rap dinleyen bir iki arkadaş yazmıştı .forumlarına sadece küfür etmedikleri kaldı bazı kişilerin.
Bence söyleyecek sözünüz varsa ki olduğu belli şikayet etmek yerine birşeyler yapın gerisi gelir
benim bir çözümüm var.eskiden garaj sohbette olduğu gibi hergün sitede tanınan sevilen birine ya da birkaçına forumlar için moderatörlük verilsin.böylece forumlarda zırvalayan kişilere göz açtırılmamış olur.
evet biraz dikta yönetimi olacak ama sanırım arz-talep meselesi de bunu gerektiriyor
-
sana katılıyorum bir iki rap çi yazdı buraya ve olanlar ortada. artı şöyle bi durum var ki bazı başlıkşlar şöyle: imkanınız olsa arbeski yokerdemiydiniz, rpaten ne kadar nefret ediyorsunuz gibi.. böyle insalar olduğu surece garaj duzelmez. bırakın herkes kendi muziğini dinlesin. niye b.k atıyorsunuz.
-
bir de bir başlık vardı "garaja 18 yaş sınırı gelsin mi?" diye.onu hatırladım bir anda :]
-
böyle insanların olması güzeldir hoştur aslında,eğlendirir bu insanlar bizleri,çünkü müzikten anlamazlar ordan burdan duyduklarını sölerler,en sonundada benden lafı yiyip peki abi diyip oturrlar aşşa,ha bu insanlarıda pek suçlamamak lazım ergenliktir(ergenliğini aşamamışları saymıroum zaten)"asi olcam ben metalciyim bütün dream theater parçalarını çalarım albümü çalarım kaydediyomusunuz lan"tarzında psikolojileri vardır bunların,burası bi nevi stres atma portalı gibi bişey,ama sucuk ve çocuk çok fazla..18 yaş sınırlaması getirilmesi saçma ama bi ıq sınırlaması getirilse daha huzurlu olur diye düşünüyorum..