-
bacağın uzunluğuna göre değişir mesela tuğba özayın bacağı kadar adam çok azdır memlekette :)
-
eihuüiühie güzel cevap.pardon beyler konu dağalmasın :))
-
Abi birisi getirsin. Sağolun destek için. Jubile falan da yapmadılar. Adamlar 2 saat boyunca koştukları halde o şarkıları hata yapmadan çalıyorlar. Halı saha maçında da bizim grubu yeneceklerinden eminim. 1999 da gelmişte biz ozaman pek küçüktük.
-
ulan haytım son konseri olsun be onları getirten ne güzel insanır elleri öpülür hertürlü ilgi şevkat gösterilir keşke gelseler
-
vallahi ya daha önceden de belirttiğim gibi benim için :
1.Black Metal
1,01-Iron Maiden
1,02-Death
1,03-Opeth
ah ulan ahh gelsinler herşeyimi vercem onları izlemek için hatta hayal kurmaya başladım böyle remember tommtorrowla başlıcaklar biz eşlik etcez sonra bi da isticez çalcaklar şimdilik bu kadarını hayal etti gerçi arkadamn prowler girse fena olmaaz haa....
-
fear of the dark şarkısı çok güzel ya sert yumuşak her tonda denenmiş bi şarkı bu şarkıyı en iyi şarkısı ilan ediyorum..
-
Afraid.... bunu da dinle mutlaka madem onu seviyosun bunu da seversin gibime geliyor. Ayrıca bence bu adamların butun şarkıları süper orası ayrı.
-
adamların kötü şarkısı yok ama millet fear of the dark dan başka şarkısını bilmiyo o ayrı
-
abi bırakın bunları blind guardian gelsin yaaaaaaaaa
-
hadi lan ordan.........