-
bu dejavu neci ya,,,?bunblari kim bu hale getirdi.o kadar grub elestiriliyoda bu grup niye atlaniyo.bunlarin yaptigina muzik diomusunuz.
-
Evet müzik diyorum.Gayet eğlenceli bi gurup.Mantıksız ve boş ama eğlenceli sonuçta..Bu arada arkadaşlar lütfen Türk gruplarına destek olalım köstek değil.
-
Dinlemiyorum ki de eleştireyim.
Bu arada bir gruba sırf Türk oldukları için destek vermek çok saçma birşey. Adam gibi müzik yapmadığı sürece kardeşime bile destek vermem.
-
tamam kerdeş destek verme vermek zorunda da değilsin. Ama köstek olma en azından dinleyen dinlesin. Adam gibi müzik ne demek bu arada yani saçma müzik diye bişey mi var. Tamam saçma müzik olsun ama dinleyenlerine karışma seven sever.
-
Dinleme diyen mi var? Ama gerçekten iyi değilse adam gibi yapmıyor derim.
-
Türk gruplarına destek olalım sözünü destekliyorum arkadaşım; ama mantıksız ve boş bi grubu sırf eğlendiriyo diye niye destekliyim ki.
-
abi ya bişe diyimmi ya hani bu çoluk çocuk grubu filan dediğiniz mor ve ötesi varya dejavuymuş vs..tıraş ya geçen izmitte bir derdim var çalıyodu ya ben dedimki ya harbi ya şu şarkı gerçekten 1 sene geçmesine rağmen dinlencek şarkıymış..o yüzden mor ve ötesine sanki haksızlık yapıyormuşuz gibi geldi bilmem ne dersiniz..
-
Nuri n'aber ?
-
iyi lan yunuz senden..ne lan yine laf mı soktun bana bilmeden.
-
ya arkadaşlar...sizin de sevdiğiniz Türk müzik grubu kesinlikle vardır.Grup olmasa bile bir Türkçe şarkıyı mutlaka seviyosunuzdur.İster Türk sanat müziği,ister PuNk,ister hip-hop...sonuçta bunların Türkiye'de büyümesi için destek lazım.O yüzden bence sevsek de sevmesek de desteklememiz lazım.Ya da en azından köstek olmamamız...
Mesela ben Çilekeş'in 2 şarkısını dinledim.Albümde başka şarkı dinlemicem ama alıcam.Belki o albümü dinlemicem ama sonuçta onlara destek olmuş olucam.Bu albüm kötü olsa bile(ki dinlediğim 2 parça mükemmeldi) belki 2. albüm desteklerimiz sayesinde güzel olucak
Maksat destek olmak olmalı.En azından şu an için.Türkiye'de müzik bir yerlere geldikten sonra isteyen sever isteyen söver