Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

isayn nerede

• STERN • 30 Ağustos 2005 20:46 • #483553
    merhaba arkadaslar

Sizlere birkaç sorum olacak ve oz elestiri yapmanızı istiycem.

ben yaklasık 6 yıldır falan metal muzik dinliyorum ve bununu baya beninsedim ve bu tarzda yasayıyorum..bu muziği dinlememin sebebi insanların yaptığı haksıklara bir nbze olsun karsı gelebilmek onların küçümser bakışlarla bana bakmasına karsı alay etmek ve benzeri sebepler bunu zaten herkes biliyor..toplumun benden istediği değşlde benim kendimşn istediği gibi bir insan olarak yasıyorum.

yani ben bir asiyim dimi tıpkı sizin gibi

ama değilmiş arkadaslar..hiç birsey değismiyormus

bu gün bir haber okudum ve inanın buna için elimden gelen herseyi yapmaya hazırımççne mş bu haber 2 genç öss sınavını kazanamadığı için intahar etmiş..arkadaslar benim kardesimde sınavı kazanamadı ama ve o çocukların haberini okurken kendi kardesimi onların yerinde gördüm ve tanrıya dua ettim.ya o olsaydı veya senin kardeşin ablan abin veya baska bir yakının.

bu toplumda biz yönetilenler yönetenleri seçeriz..duzeni biz seçeriz onlar sadece imza atarlar..ama bu yöneticiler artık katil olmuslar se.imleriyle seni beni ölüme sürüklüyorlar.bi
    biz ne yapıyoruz peki düzene karsı gelmek için onlar gibi giyinmiyor küpe takıyor söyle boyle yapıyoruz olmuyor arkadaslar ...
    bu toplumda bazı seyler değismeli ve bunun farkına varmalısınız..

böyle biseyi bu platformda yazmam pek dogru olmadıgını biliyorum ama beni anlayacak olanlarında bu garaj formudaki gercek metalcilerin anlıycagını umuyorum..
  • rickenbacker • 30 Ağustos 2005 21:33 • #483560
    doğru söylüyosun...eğer karnesi kötü diye dayak atılan, öss hayatın sonuymuş gibi baktırılan , bu yüzden intihar ettirilen bir toplumda birşeyler değişmeli. bunun için birbiriimize sataşmak yerine çözüm yolları arayalım. en azından neler yapılabilir?
    ne kadar birşey olmayacak gibi gözüksede bu olaylar gittikçe artıyo ve artacak. BİRŞEY YAPMALIII!!!
  • drug_on • 31 Ağustos 2005 02:09 • #483600
    bu muziği dinlememin sebebi insanların yaptığı haksıklara bir nbze olsun karsı gelebilmek onların küçümser bakışlarla bana bakmasına karsı alay etmek

yani ben bir asiyim dimi tıpkı sizin gibi

düzene karsı gelmek için onlar gibi giyinmiyor küpe takıyor söyle boyle yapıyoruz

arkadaşım, bak derdini doğru yere yazmışsın iyi güzel ama; bence sen amaçlarını gözden geçirmelisin... müziği sevdiğimiz için dinleriz; evet yaşam tarzıdır müzik; ve içimizden geldiği gibi yaşarız; şöyle böyle olsun diye diğil...

asi olmak ruhsuz olmak anlamına gelmiyor; bi çok şeye başkaldırırsın; bu düzene ve eğitim sistemine mesela... sonra insanlar sana 'asi' unvanını layık görürler; oysa sen 'duyarlı'sındır; çok kimsenin göremediğini görmüş; akıl etmişsindir...

heavy metal yol göstericidir, hayata ve kendimize dair çok şey bulabiliriz onda. ama bir klavuz olarak kullanamayız onu; adaletsizliği, bozuk düzeni sorgulamak için araç olamaz müzik. biz insanlar, kendimize yaşama alanı hazırlamak için savaşırız; müzik de desteğimiz olur bu durumda...
  • miami_karpuzu • 31 Ağustos 2005 03:17 • #483612
    bende bu muzigi dinlyorum ama asi degilim.dengeliyim.giyim tarzi falan bence onemli degildir.ben metalci gibi giyinmiyorum her zaman.istedigimi giyiyorum.pacamida ayakkabima sokmuyorum ama. istedigim zaman turuncu tisort giyiyorum.kiz tavlamak icin metalci gibi giyinen var converse falan giyiyo kupe var kulaginda.ben bu muzigide dinliyorum ama saz caliyorum dunya muzikleri de diliyorum.death metal dinliyorum. kaliteli muzigi seviyorum.

bu yapılan barışarock tam senin tarif ettigin olay oluyo.muzik falan hikayedir aslinda hersey dusuncede biter bence.ben kendi capimda olaylara tavrimi koyuyorum ama kimse farkinda olmuyo.anlamiyolar ne demek istedigimi.