-
ama bence popilerizm karşıtlığı. yani aa ben metalika dinlemiyorum diyenin ağzının içine düşüyolar ya ondan
-
pardon ya yazarken kafam güzeldi de ondan dümanlığı yazmışım ama anladığınız üzere arada ''ş'' olmalıydı
-
formda metallica çok savundum... burada olayı son kez açıklıyacağım...
metallica önceden çok iyi albümlere imza atmış bi gruptur... başarılı ve kendi reklamını çok iyi yapmış bir grup... bu yüzden 7 den 70 e herkes metallica'yı tanımaktadır... Dünyanın en iyi 10 gitarından 2 si metallica da bu zaten yeterli davulda lars gibi bir adam var.. rob da gayet iyi bir bascı... çok sağlam adamlarla çalışmış bir grup... mustaine cliff gibi efsane olan insanlar dahil bu grupta çalmışdır.. (cliff rahmetli) herkesin diline dolanan birçok şarkıları var 100 yılın en iyi şarkılarından bazılarına imza atan grup şu anda yaptığı saçma hareketlerle ismini kirletti... MTV icon da Snopp dog ın sad but true coverı :P gibi ve son albümleride olaya son noktayı koyarak önceden metallica dinleyen insanları soğutmuştur...
-
formda metallica çok savundum... burada olayı son kez açıklıyacağım...
metallica önceden çok iyi albümlere imza atmış bi gruptur... başarılı ve kendi reklamını çok iyi yapmış bir grup... bu yüzden 7 den 70 e herkes metallica'yı tanımaktadır... Dünyanın en iyi 10 gitarından 2 si metallica da bu zaten yeterli davulda lars gibi bir adam var.. rob da gayet iyi bir bascı... çok sağlam adamlarla çalışmış bir grup... mustaine cliff gibi efsane olan insanlar dahil bu grupta çalmışdır.. (cliff rahmetli) herkesin diline dolanan birçok şarkıları var 100 yılın en iyi şarkılarından bazılarına imza atan grup şu anda yaptığı saçma hareketlerle ismini kirletti... MTV icon da Snopp dog ın sad but true coverı :P gibi ve son albümleride olaya son noktayı koyarak önceden metallica dinleyen insanları soğutmuştur...
-
Amanın altuu, sen ne yaptın?! Böyle başlık açılır mı? Kesin ortalık birbirine girecek yine...
-
metallica en kaliteli müziği yapıyoda ondan
-
metalika nin son albumu pek bi kaliteli canım demi.zamaninda super albumler yapmislardir. bence metallicanin and justice for all dan sonra cikan albumlerinde is yok. zaten ondan sonra da piyasa olmuslar.black albumde cok guzel sarkilar var tamam da benim dinlemek istedigim metallica o degil ki.dunyanin en iyi 10 gitaristinden biri var grupta ama 1 tane solo yok son albumunde.artik son albumde adlarini metalika yerine alternatiftika yapsalar daha iyi olurmus.yine de ben metallica yi cok severim.butun konserler falan toplamisimdir.ilk bu tur muzigi ben metallicadan duydum.neyse metallica iyidir genede saygi duymak lazim.bi gecmisleri var.
-
metalika düşmanlığının kökeni son albüm değildir aslında daha eskilere dayanır:P arkadaşlar sebep şudur bence; metalika bi heavy metal grubu için fazla popüler; herkesin kulağında yeri var onun; ya da çoğu kimse için heavy metal metalikayla başlamıştır (bu metalikaya tavır alınmasında tahrik edici, en önemli etkendir) ki bu insanlar metalikadan başka metal grubu tanımaz ve belli olgunluğa eriştiklerinde heavy metale 'öğğ kaka' derler...
şimdi metalikanın popüler olması kötümü? yoo ne güzel gurur duyulmalı; ama gelin görün ki içgüdüsel olarak artık insanların nefret etmediği gruplar bize piyasa geliyo; yine de dediğim gibi en önemli etken geniş bir 'kalitesiz dinleyici kitlesi'ne sahip olması...
-
zaten mesajımda son albümüde ezdim dikkatli oku... drug_on sana katılıyorum
-
iyi de adamlar isi paraya vurmus en cok para kazanan grup sirasinda zirvedeler ve black albumden sonra. bana laf ediyosan ben simdi metalikanin master of puppets albumunu dinliyodum. megadeth manowar niye hala seviliyo ozellikle megadeth ayni zamanin gruplari.niye kimse onlardan nefret etmiyo. onlar populer degilmi.isin icine popularizm ve para girince muzik bozuluyo.bugun zardanadam diye bi grup var iki tane self album yapmislar guzel olmayabilir sarkilari. parasiz konserler vermisler.bu benim istedigim muzik icin yapilsin para icin yapilmasin adamlarin fani olmak icin bile para veriyosun.