Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock'n coke ve şebnem

• muzo867 • 3 Eylül 2005 12:25 • #483994
    siz hala anlamıyorsunuz. coca cola şirketini niye nike ile aynı kefeye koyuyorsun. bu koka kola israil e surekli para yardımında bulunan bi şirket. haaaaa nike ın da boyle bi işi varsa onu bilmem.
  • jamais_vu • 3 Eylül 2005 17:31 • #484013
    olum ben gitmeyin demedim ki para verin ben de giderim festivale. ilerde belki rock'n nargile olur rock'n ayran olur ne bileyim rock'n boza olur düzenlesinler ona gideriz şuan alternatifsiz Türkiye' nin en üst düzey festivali rock'n coke ve ben de Şebnem ferah' ın yerinde olsam bu festivale katılırdım kısacası
    -Yaşasın emperyalizm! Yaşasın Amerika! Yaşasın Kola!
    dermişiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm :)
  • _NyMpH_ • 3 Eylül 2005 18:12 • #484016
    mesele emperyalistlik değil illa herşeye muhalefet olmak isteyen zihniyet buna da karşı çıktı.tmm amerikayı desteklemiyorum ama fıstık gbi adamlar gelmş git eğlen takma kafanı bunlara..seneye de ayrancılar getirsin cureu ona gidelm bu kadar basit.
  • drug_on • 3 Eylül 2005 20:26 • #484022
    ya bi de arkadaşlar bahsettiğiniz adam şebnem ferah adammı bu şimdi? bulutsuzluk özleminden bahsediyoruz sanki!
  • superman • 3 Eylül 2005 21:02 • #484026
    şebnem ferah'ın barışarock gibi özensiz bi festivalde çımkasını beklemek saçma olur.şebnem ferah'ı başarılı kılan yakaladığı "sound"dur.barışarock'ta bunu yakalayamayacak ve başarısız olacak,e niye çıksın ki başarısız olacağı bi yere?

"ya bi de arkadaşlar bahsettiğiniz adam şebnem ferah adammı bu şimdi? bulutsuzluk özleminden bahsediyoruz sanki!"

şebnem ferah adam değil,kadın.hem de güzel bi kadın.bulutsuzluk özlemi kadar başarılı bir kadın.işini çok iyi yapan ,bulutsuzluk özleminden daha az hatası olan bi müzisyen.şu memlekette beğenilmek için ne yapmak gerek anlamıyorum.soyunsak mı,yoksa aynı b.kun başka bir boyutu olan rocker milletine solcu ayağı çekerek mi prim yapsak?bilmem hangi etiketi kullansak,kime yaransak?
  • drug_on • 3 Eylül 2005 21:13 • #484029
    'adam' derken mevkii olarak belli bir yeri var mı anlamını vermeye çalıştım; güzel olduğunu niye özellikle belirttin anlamadım; güzelliklemi müzik yapılıyo? şebnem ferahtan nefret ederim; yaptığı müzik rock diğildir; amacı da müzik yapmak diğildir... şimdi bunlar benim kişisel görüşlerim, bunları geçelim...

bulutsuzluk özleminin müziğinde siyasi, toplumsal öğelere yer verir; toplum sorunlarını dile getirir; toplum yararına yapıldığı düşünülen her türlü protest olayda b.ö ile karşılaşmak mümkündür. şebnem ferahınsa bu gibi bir kaygısı yok; müziğinde bu tip öğeleri de kullanmıyo; belki az önceki sözlerim kabaydı; evet ondan nefret ediyorum; ama anlatmak istediğim buydu.
  • superman • 3 Eylül 2005 21:24 • #484031
    sen bunları anlatmasan ben bunların farkına varamayacakmıydım?ben bunları bilerek yazdım o yazıyı zaten.

ben tersini düşünüyorum,şebnem ferah müzik için müzik yapıyor,bulutsuzluk özlemi ise,ideolojisini müzikle süsleyerek aktarma peşinde.ha bu onların seçimi,iyi de müzik yapıyorlar.çünkü ideolojilerini dinletmek için ,dinlenesi şeyler sunmak zorundalar.ama bir müzisyenin ideoloji peşinde koşmak gibi bir zorunluluğu yok.insanı insan,müziği de iyi yapan ideoloji peşinde koşmak değildir.
  • dexter_holland • 3 Eylül 2005 21:30 • #484032
    superman, çok haklısın ve çok zekisin. Yağ çekiyorum sanma, çok ciddiyim, forumlarda aklı başında konuşan pek fazla çıkmıyor. Deminden beri ne yazsam buraya diye düşünüyordum ama çok daha fazlasını söylemişsin benim söyleyeceğimden. Ağzına sağlık, helal olsun, ne diyeyim...
    Yanlış anlama drug_on, sana gıcıklık olsun diye demedim bunları.
  • drug_on • 3 Eylül 2005 21:52 • #484033
    eyvalla dexter; evet superman ilk yazımdan ikincideki anlattıklarımı anlamışsa oldukça zeki olmalı... ya arkadaşlar tartışmak gibi bi niyetim yok; bulutsuzluk özlemini de dinlemem şebnemi hele hiç dinlemem; bulutsuzluk özlemine de sırf işledikleri konular gerekçesiyle iyi demedim zaten... konu ne? şebnemin emperyalist bi org.da ne işi var? ben ne dedim? şebnemin böyle bi kaygısı yok; ama bulutsuzluk özlemi bunlara önem verir.

bunun ötesi yok arkadaşım; daha fazla bişey söyleyemem zaten okadar ne şebnemi bilirim ne b.ö ni.
  • superman • 3 Eylül 2005 22:02 • #484034
    eheh valla ne diyim haklısın drug-on.napim iş güç,azar da işittik zaten...
    ha dediklerimin arkasında duruyorum o ayrı konu,sadece konuyla biraz alakasız kaçmış olabilir.

dexter holland çook teşekkürler.şımartıyosun beni :D