Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Number One TV....

• beeftech • 4 Eylül 2005 01:10 • #484049
    bi anket yapcam bakam bu kanala en çok kim, kaç dakika sabredebilmiş... bence cumhuriyet tarihinin en berbat Türk(!) kanalı.. bilmem ne dersiniz... teşekkürler
  • amidamaru • 4 Eylül 2005 12:12 • #484082
    abi sen ona kanal dersen; dream tv de kanal oldugundan dream tv ve diger butun kanallara agir hakarette bulunmus olursun!bir daha number one isimli amator kamera ekibine kanal dersen sana hakaret davasi acarim!!!
    acarim ha!!!
  • tom696 • 4 Eylül 2005 15:36 • #484090
    gicik MTV nin ondan daha gicik kolpasi... dikkat edin programlarin çogu ayni fotmatta. zaten bir jackass kolpasi var,bir program bu kadar özenti ve kötü olur.
  • beeftech • 5 Eylül 2005 11:20 • #484136
    pardon kanal mı dedim??
    hakkaten özür diliyorum beni bağışlayın..
    geçen işte bi program(demeye bin şahit) vardı. dominos pizzada çalışıyormuş gibi yapıyorlar anlamadım neyse diyolar işte "bimilyon daha verirseniz sürpriz yapcaz" adam da iyi tamam neyse eve gidiyolar. sonra adam pizzaları alırken "sürpriz içinde mi" diyo sonra kocaman bi cemaat eve dalıyor... rezilliğin daniskası. abim bi daha ordan pizza almam diyor yani reklam falan değil boktan bişey.....
  • re-arranger • 5 Eylül 2005 17:10 • #484156
    (önceki mesaj hata verdi anlamadım)
    Number One başlangıçta Trt Fm'de bir programdı. Türkiye'de yabancı müzikle ilgili birşeyler yapan ilk programdı. Daha önce vardı ise de ben bilmiyorum.
    Neyse işte sonra Number One Fm oldu sonra da tv kanalı.
    Abimin kaset arşivi Number One Fm'den çektiği kasetlerle doludur.
    Yani önemli birşeydi aslında.
    Sonra sahibi değişmiş.
    Sonra da bu haline gelmiş.
    Bu yani.