-
Niçin hiçbiriniz şu zamanda : " Senin güzelliğin 10 para etmez,bendeki bu sevda olmasa "(Aşık Veysel) gibi sözler üretemiyosunuz.
-
nuriyle akrabalığın falan var mı??
-
arkadaş bu cevap degil 3. sınıf mahalle karılarılarının dedikodu sayfası da degil.
-
bi kere profesiyonel değil,profesyonel bu 1..
amatör soruya profesyonel adam cevap vermez bu 2..
herkesin yazdığı yazmadığı sözden haberdarmış gibi emin konuşmuşsun bu 3...
bende sana bir soru sorayım,neden bu sözleri yazmak için profesyonel olmaya çalışmıyorsun...bu da 4
hadi kolay gelsin..
-
alkışlarım seni...
-
ben de
-
cvp
Profesyonel olan, Alçak gönüllü de olur. örnek Edip Akbayram. Herkesede cevap verir. Edebiyatçı değilim imla hatam vardır.Bundan bende memmun değilim. Benim dalım müzik değil ama müzikte profesyonelim diyenler kaliteyi o kadar düşürdülerki ben bile rahatsız olur hale geldim. Bu konuyu laf karşılaştırması için değil araştımacı geliştirmeci olsun insanlar diye açtım. Ama sen profesyonelsen ben değilim. Beni dikkate almayabilirsinm o da senin profesyonelliğin. bu arada şu neyin tanımı. Bir işi iyi bilen iyi bildiği işten ekmek yiyene ne denir. Eğer sen bu işten ekmek yiyosan sana ekmek yedirenlere saygı duyup profesyonel değil diye cevap vermiyorsan ne diim sana. Türkçe yetmezki...
Ya profesyonelsiniz madem bana örnek verin bıkmayalım eserlerinizden dinledikçe zevk alalım sizleri alkışlayalım. Profesyonelseniz eğer aciz durumdasınız ve en basitini yapıyorsunuz soruya soruyla karşılık veriyorsunuz. Gerçek profesyoneller sorunlara ve sorulara eserle veya cvapla karşılık verirler. Onlar gerçek sanatcılardır. Ölmezler. Pir Sultanlar, Aşık Veyseller profesyonel olmayanlara söz olmuşlar saz olmuşlar onları dilleri olmuşlar. Gün olmuş halkını bedeli olan ipi göğüslemişler. Kimler uğruna biliyormusunuz okuma yazma bile bilmeyen insanlar için. Çağımızın sanatcıları böyle konuşarak galiba bizleri gurulandırıyorlar. Bu sözlerim özellikle NOTERCİ ONAYCILARA bari iki kelime edin alehte de olsa
-
hahahaha
Sevgili arkadaşlar sizler notermisiniz? Tastikleme işlerini alkışlayarakmı yapıyorsunuz? hahahahaha
-
hahahaha
ulam o kadar noter işim oldu hiç alkışlayan noter görmedim. bu kaçıncı noter kardeşim ha kaçıncı :)
46 lık olsanda ikinci yazın güzeldi.
-
tşk Paşam
Verdiğin destek için sağol kardeş. umarım dahada bu konuda halkına saygılı insanlarla karşılaşmak nasip olur bize. Aslında varya bölesi profesyoneller için bi ülke yapmalı kendi kendileri ile muhattap olsunlar şahane eserler versinler bir ara saray için böyle sanat oldu Osmanlıda şu an kimse anlamıyo onları Tarih oldular 80 yılda. halkın yanında olanlar kalplerde yaşıyorlar. Küçümsemiyorum sanat için sanat yapanları ama insansız sanat olmayacaına göre insana değer vermeyenler kızıyorum veya sanatcıyım diyip te insanlar arasında mesleklere göre ayırım yapanları sindiremiyorum sadece.