Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock'n coke da rapçilerinde sahne alması dorumu

• sieja_182 • 5 Eylül 2005 17:43 • #484161
    rock n coke adındanda belli oplacağı gbi rock müzik çerçevesinde bi festival diilmidir. burda ceza, 50 cent gibilerin sahne alması yanlış diilmidir. sonuçta oraya yaklasık 50000 kişilik bir rock kitlesi sevdiği müzikleri dinlemeye geliyo ve bana kalırsa aralarında rap dinleyip coşan yoktur ya da çok azdır. cezaya çıkarılan parmakları herkes gördü. peki niye ısrarla bunlar festivale dahil ediliyo. bundaki tek amacın ticari oldunu düşünüyorum. ama zaten böyle bi festivalde ticari kaygıların gözardı edilmesi gerekmezmi. sonuçta herşekilde çok büyük bi kitleye seslen bi organizasyon.
  • Snob • 5 Eylül 2005 18:02 • #484165
    ama zaten böyle bi festivalde ticari kaygıların gözardı edilmesi gerekmezmi.

sebep?
  • coke-man • 5 Eylül 2005 18:11 • #484166
    allalaa arkadaşım sen iyi misin?rakınkok un rock müzik festivali olduğunu da nerden çıkardın? organizatörleri bile rakınkok ismindeki rock kelimesinin sadece rock müziği temsil etmediğini tekrarlayıp duruyorlar.haaa ağırlıklı olarak rock müzik performansları var çünkü ilginin rock müzikte daha yoğun olduğunu bilyorlar.yoksa iş tamamen ticari kaygılardan ibaret.
  • sieja_182 • 5 Eylül 2005 18:14 • #484168
    zaten naparlarsa oranın bos kalma gibi bi ihtimali oldunu düşünmüyorum. ceza veya 50cent mi kurtaracak rock n cokeu onlar olmasada insanlar gtmicekmi, cezanın ve diğerlerinin oraya çektiği bi avuç insan ticari yönden rahatlatıcakmı. demek istediğim bu. tamamiyle ticari kaygı taşınmaması mümkün dil zaten.
  • G-han • 6 Eylül 2005 14:48 • #484257
    arkadaşım sana katılıyorum. madem ROCK 'n coke demişler , orada rockçı görmek isteriz.

tamam, rap çi lerede saygımız var , müzik evrenseldir ama başka bir ad altında yapılsın o zaman.
  • hip_hop_mcz • 6 Eylül 2005 14:57 • #484260
    Konu büyütülmesin Rock'n Roll kelimesi sadece rock müziğe ait bi kavram değildir... Sonuç itibariyle Rock'N Coke da Rock'N Roll kelimesinden uyarlamadır. Ceza'nın orada çıkması gayet normal Funk tarzı çıkan adamlara laf gelmiyo da adı Rap olunca mı farklı oluyo tartışılması gereken aslında bu. Müzik adına sınır tanımayan bir festivalde böyle sınırlanmış beyinli seyircilerin olması da üzücü. Korn'un bateristi Ceza'yı tebrik ederek en iyi cevabı vermiştir sanırım o kesime...
  • paradigm_shift • 6 Eylül 2005 19:21 • #484297
    rock'n coke doğru mu acaba?
  • s1n3m_15buçuk • 6 Eylül 2005 20:24 • #484303
    ceza nefret ettirdi iyice kendinden!!!ama bence orda onu dinleyen rockçılara kızmak gerek orayı bi boşaltsalardı da o da kalsaydı sahne de armut gibi!!!o cezaya kafa tutanlara da helal olsun..!
  • hip_hop_mcz • 6 Eylül 2005 20:41 • #484308
    sana da helal olsun aferim be nası bu kadar felsefik konuşabildin sen ve senin gibi düşünenler örümcek ağlı beyin hollerinizde kaybolmaya mahkum kalacaklar. Müzik adına rezalet denilebilecek bir olayı helal olsun ile destekleyebilen zihniyetine selam olsun...
    Müzik = Barış...
  • dexter_holland • 6 Eylül 2005 20:48 • #484311
    Ceza yalvarmıyor abi n'ooooolur beni de alın diye. Organizatörlere küfür edin eğer birşeyi içinde tutamayan o gereksiz insanlardansanız. Adam çıkmış oraya kendince müziğini de yapıyor. Eğer görmek istemiyorsanız gitmeyin festivale.