-
lars ın bu kadar basarılı olma nedeni nedir? ya da soyle soriim,neden bu kadar iyi bi baterist olarak anılıyo?hız mı?teknik mi?
-
Nedense hızın iyi bir baterist olmakla çok yakından alakası olduğunu sanmıyorum. Jazz bateristlerinin öyle manyakça ritmler attığını duyamazsınız ama en iyileri tartışmasız onlardır.
Lars'ın bu kadar başarılı olması sevgili satanist arkadaşım, iyi gir grupta olması. Yoksa bir Dave'le karşılaştır bakalım gerçekten de Lars iyi mi? Onun dışında çok özel birşeyler yok bence Lars'ta.
Bu arada Lars'ın soyadı nasıl okunuyor? Ulrih diye mi?
-
ooh beah!!! slipknot yok dimi helesin!!
metallicayı ve larsı seven birisi olarak söylüyorum lars öyle aşmış deli teknik bir adam değildir. ama gerek metallica daki besteleri gerek o şarkılara "yetecek" partisyonlar yazması çok sevdirmiştir kendisini. birazda prestijinden geliyor ama yinede bence lars gibi kimse olamaz yani çok garip bir adam.
dyerse eve ye dikkat!!!!
to live is to die
-
dave in soyadını verebilirmisin?? anlayamadım da...
-
dave lombardo tabi ki anlayamdn mı??? lombardo la kapışamaz lars..
-
Lombardo. Pardon ya, karıştıracak çok insan var, Dave Grohl, Dave Abbruzzese...
-
haa tamam lombardoysa bende grohl falan mıdır diye birşey demek istemedim. tabii canım dave lombardo kadar olması zor ama lombardo da lars gibi olamaz bence yani bakış açıları bir kere farklı bana göre...
to live is to die
-
ya bir sürü dave var ya!! davul olarak dave grohl var ya o yüzden anladım şimdi sağolsun garaj hızır acil bilgilendirme mübarek.
lem snap bende bu akşam omen II yi izleyecem çıkmazsın dimi bilgisayardan böyle 666 falan diye :p
to live is to die
-
yok abi,satanist degilim (simdilik) ilerde olursam diye hazırlık yapıyorum 666 falan
-
evet bu da yeni.. 666 satanist oluyoruz.. yapmayın gençler..