Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Acaba gitar nasıl etkili bir şekilde ögrenilir...

• Electromanya • 6 Eylül 2005 15:18 • #484264
    Ben gitara(akustik) kısa sure once basladım ve iyi de gidiyor cabuk da ögreniyorum ama sanki bir şeyler eksik ,yani ögrenirken nelere dikkat etmeliyim.Hangi noktalar üzerinde durmalıyım...acaba bazı püf noktalar onerebilirmisiniz.arkadaşlar siz nasıl başardınız belki bana ışık tutabilirsiniz...:)))
  • pengasus • 6 Eylül 2005 19:11 • #484294
    baba alırsı eline gitarı açarsın kitabı öğrenirsin akorları vs. reyi sonra açarsın kafana göre bi müzik çalmaya çalışırsın müzisyen olmak istiyosan dinlediğin şarkıyı çalabilmelisin işte o zaman oldun demektir....
  • dexter_holland • 6 Eylül 2005 20:56 • #484312
    ^ haklı. Neyse ben gitar çalmadıma ma nasıl enstürmana başlanacağını çok iyi biliyorum. Öncelikle yetenek bu işin büyük bir parçası. Eğer sende yoksa kimse brşey yapamaz. Sonra çok sevmek zorundasın sıkıldığın zaman iş biter. Öğretmeninden birkaç adım önde ol. Hep daha zor parçaları çal. Dediğim gibi sıkılmak istemiyorsan sakın bunu okul gibi düşünme. Disiplin çok şart değil. Canın istemediğin zaman çalma, ödevlerini yapmak istemiyorsan yapma.
  • düşyılmaz • 6 Eylül 2005 21:04 • #484314
    müzisyen olmak istiyosan dinlediğin şarkıyı çalabilmelisin

çalmak istemiyorsan çalma,ödevini yapmak istemiyorsan yapma

bunlar hakikaten önemli noktalar..
    teknik işleri salla,eğer acelen yoksa,hani albümdür kayıt kuyuttur ;)
    teknik herzaman basittir..zaman ilerledikçe enstrüanınla yukarda yazılanlar biçiminde beraber olursan tekniği kendin bulacaksın zaten..

işin püf noktası falan yok.. eger istek varsa,hatta şiddetli bir heves yetenek bile doğurur, gerisi kolay..
    kolay dediğim şey de kolay değil aslında ama öyle söylenir hep..

zamanın geçmesi kolay olmuyor ..