Rock'n'Coke oldu,bitti,giden gitti,gidemeyen dizini dövdü.Süper yıldızlar ülkemize konser vermeye geldiler.Bu sevindirici bir durum tabi ki.Ama rahatsız olduğum bir konuyu da atlamam olmaz.Rock'n'Coke festivaline geçen sene 50Cent gibi sağlam bir Rap Starı gelmişti ve ben fazla bir tepki çektiğini hatırlamıyorum.Adı Rock'n'Coke olsada bu bir MÜZİK festivalidir değilmi?Her neyse.Televizyondan izledim.Sahnede Ceza;çıkmış gelenlere parasının hakkını ödemeye çalışıyor.Tam karşısındaki bir grup da ona orta ve en uzun parmaklarını göstermek suretiyle ona karşı bir hareket yapmaktalar.Bir hayli garibime gitti doğrusu.Bunu yapma nedenleri ise çok ilginç:Rock'n'Coke bir Rock müzik festivali...
Ki Ceza'yı pek sevmesemde yaptığı işleri takip eden birisi olarak,içinden neler geçiridiğini anlayabildim.Çünkü Ceza yaklaşık 2 yıldır "Bırakın Tek Farkımız Müziğimiz Olsun" diyor.Her neyse.
Ben sizlere müziklerin kardeşliğini sormak istedim.Bence konserde Ceza'nın gördüğü muamaele çok haksızdı.Sizce???
ya haklısın aslında, sonuçta oraya gidenler cezanın orda olucağını bilmiyomuydu? başkası için gittiysen ceza çıktığında çekil köşene adam gibi otur! he ben olsam rock fest diye gittiğim bi yerde cezayı yumurta yağmuruna tutardım ama; rakınkok bir rock festivali diğil arkadaşlar! dilimde tüy bitti diye diye! ordaki punklar da akıllarınca 'rockçı' moduna girip; rockçı adamın el kitapının 95865545.maddesinin 6665548544.fırkasındaki 'rockçılar ve hiphopçılar düşmandır' ilkesince kutsal görevlerini yerine getirmişler...
müslüm fest yapsa adını raknarabesk koycak, trend oldu artık!
aerosmithin bi klibi vardı hiplerle birlikte; ne güzeldi ya...