-
cover yapcaklarmış bol bol, başka bilgim yok; ayrıca gidemiyciym, ağlıyorum!
-
Pazar günü de black gecesi var. ona gitmeyi düşünüyodum ama thrash daha cazip geliyo şu an. Pure black sevmem melodik severim. Ama iyi gruplar olmadıkça konserde dinlemek pek hoş olmuyo black gruplarını.
-
80 lerin Thrash devleri şunlardır :
Metallica
Megadeth
Annihilator
Testament
Slayer
Kreator...
Sepultura'nın da schiophreniadan chaos a.d ye kadar olan dönemi de death thrash mevzusudur isterseniz bunu da alın :P
-
Süha'cım bi de albüm adı yazıver :)
-
kesinlikle ben de yarınkini tavsiye ederim. hatta iyi izleki burda yorumlarını alırız:) capricorn elemanları benim arkadaşlarım ama bi kez bile izlemek kısmet olmadı.
-
bu arada dark angel 1984 tarihli 'we have arrived' albümüyle aşırı sert müziğin ve thrash in ilk örneklerinden birini ortaya komuş bulunmakta. ancak asıl başarısını 1986 tarihli 'darkness descends' le elde etmiş; 1989lu 'leave scars' sa daha da sert bir albüm.
-
bi de death angel 1987li 'ultra violence' albümünde speedi anımsatan gitarlarla thrash adına iyi bir iş çıkardı; 1990 tarihli 'actIII' daha başarılıydı ancak grup bu albümden sonra dağıldı.
-
bi grup ve bir albüm cevabının zor olduğunu biliyorum arkadaşlar ama yinde sadece bir grup ve albüm yazın.. bu arda süha annihilator de unutulmaması gereken thrash gruplarından..
-
slayer - show no mercy
-
Anthrax var daha...
Venom u neye benzetiyosunuz bilmiyorum ama onu da koyun bu listeye :)
Megadeth - Rust in Peace
Metallica - Master Of Puppets
Sepultura - Beneath The Remains
Annihilator - Alice in Hell
Testament - Souls of Black
gözde thrash albümlerim bunlar Tuncay :Pp