-
Arkadaşlar siz rap'te cezanın bir numara olduğunu düşünüyosunuz ama bence öyle değil, bir numara olduğu içinde çekemiyosunuz, en azından bir numara sandığınız için, bence rap'te sago bir numara, adam ceza gibi kulak tırmalayan bi müzik we yorum yapmıyo, dinledikçe dinleyesi geliyo insanın, ceza konusunda belki haklısınız, adam ismi için çok çalışıyo ama bence ismi yeterince duyuldu, adam artık reklam yapıyo, heryerde adım var gibilerinden davranıyo, ancak ceza bence rap'in yüz karası, adam her çalıştığına bi kazık attı, ilk önce fuchs'la parladı "nefret" olarak, daha sonra fuchs'a kazığı attı, sagopa'yla yeni albümü medcezir için kolları sıvadı, sagopa sayesinde muhteşem bi albüm çıkardı, sonra rapstar albümünü çıkardı, sagopayla en iyi rap şarkısı seçilen "Neyim Var Ki?"yi seslendirdi, şimdi sagopanın yanına uğramıyo, gerçi sagopa askerde ama isteyen sagopayla görüşmeye de gidebilirdi, cem yılmaz gibi bi dev ziyarete gittiyse ceza nın çok da s**inde değil demektir, arkadaşlar sizden ricam ceza'yı eleştirirken lütfen rap'e sataşmayın, adam sırf yorumu sayesinde kazanıyo, yorum dediğimde hızlı söylemesi açısından, yoksa bi b** etmez, rap'e değil ceza'ya sayın...
-
MÜZİK TİCARİ BİR SEKTÖR DEĞİLDİR!
SİZLERE "Korn - Y'all want single" vidyo klibini hediye ediyorum.
-
o zaman binlerce kelimeden oluşan bi arşivini şarkıya dök, bedavaya (müzik ticari bir sektör değildir sloganı altında) dağıt, hatta tüm gelirini lösemili çocuklara bağışla, sonra türkiyenin en örnek insanları arasına gir, ama o kadar para elinden geçtikten sonra zengin sıfatına bürünme
mantıklımı?
-
Müzik ticari bir sektörden kastım yani para için bu iş yapılmamalı.Kazanacaksın kazanmıyacaksın değil. ama, Bu işten para kazanmak gittikçe tarzları kalitesizleştircek.Şimdi olduğu gibi.Eline gitarı alıp 2 vuran grup kuruyor ünlü oluyor.Sonra ben XxX tarzını yapıyorum diyor.Hele bakın ne kadar kalitesizleşti müzik.Benim Kasıtım tamamen budur.Normal bi insanın yaşayabileceği kadar para kazansa yeter.Müzik de önemli olan şey müzikteki duyguyu insana vermek.Hardcore mesela Gaza gelirsin.Black :P bunda napılır bilmiyorum herhalde bunalıma girilir :-P
Heavy metalde kafa sallarsın gibi :P
ya saat 3 olmuş kafa iyi değil :P aklım yettiği kadar cevap yazmaya çalışıyorum :)
-
bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama sözkonusu ceza olduğu için anlaşmazlık çıkması normal, ben bi rapkoliğim ama ceza pek dinlemem, tek tük şarkıları, ama sagopa de en iyi şarkısından en kötü şarkısına kadar (gerçi adamın kötü şarkısı yok ama) zevkle dinlerim, yani anlayacağın ben ceza yı savunmuyorum sana, ben rap'i savunuyorum ;)
-
müzigi ticari sektör olarak kullanmayan grup ,korn? isterlerse 30 tane yu oll vana singil yapsinlar ,ADiDAS diye sarkilari var adamlarin , tamamen reklam kokan...
-
neden bu kadar nefret ediyorsunuz bu adamdan anlamadım.sonuçta o da sevdiği müziği icra etmeye çalışan biri.dinlemek istemezsen kulaklarını tıkarsın.sonuçta onu sevenler de var.bu arada sanmayın ki ben büyük bir ceza taraftarıyım.sadece içimden gelenleri açıklıyorum....