-
ya biliyorum üstünden baya zaman geçti ama ben şebnem ferah ın neden rock n coke a çıktığını anlamadım
biri bana açıklayabilir mi ?
bu insan savaşa hiç gerek yok albümüne katılmış ve mor ve ötesinin Yardım et şarkısına vokal yapmıştır .. o zaman rock n coke da işi nedir???
-
para
-
para
aynen...
bu konu o kadar basit bişey değil.
uzun uzun tartışılır.
-
ne demiş duman ''rüyanda görsen inanma'' bu açıdan bakıp olmamış gibi düşünebilirz
-
orada çalma burada çalma nerede çalacaklar acaba?
-
Kimse hayrına müzik yapmıyor. Yurdum müzisyeninin birinci amacı her zaman para. Ver dolarları yatları katları Savaşarock'a da çıkarırsın kimi istersen.
-
bende diğer arkdaşlar gibi para diyorum
-
Kimse hayrına müzik yapmıyor. Yurdum müzisyeninin birinci amacı her zaman para. Ver dolarları yatları katları Savaşarock'a da çıkarırsın kimi istersen
genelleme yapmamaısın...
KaRaBuLuT
-
Şebnem Ferah ın bunu para için yaptığına inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum .. düşünsenize şebo hangi festivale katılırsa katılsın kabul edilmez mi? çünkü o kalitesini kanıtlamış bir kere .. belki de yeni albüm promosyonudur diye düşünüyorum ama tamamen yanlış bir seçim .. bence o sahneye hiç yakışmadı ....
-
dün www.sebnemciyiz.biz adresine üye olup foruma en başta yazdıklarımı yazmıştım ..ama nedense birden yok olup gitmiş satırlarım ..silinmiş mi ne :)) bu kadar mı aciz olunur ya...