Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Aha bak Rak oldu

• RealDream • 27 Eylül 2005 20:04 • #486151
    gerçi rock severim ama Türkiye de rock Kültürü dandik. Tabi onlarda dandikten bi electro üstüne iki vokal çift takma bass koyuyolar böyle dandik bi müzik çıkıyo ortama. Kıyafetler okul kıyafeti. Kısacası baba küfür edicem. S**tirb*ktaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn kısaca.
    ÜLEN SİZ ROCK NE BİLİYOrmusunuz ÇIKIP LİSE TERK MİŞ. S*ktir git. hayret bişey. İbarhim tatlıses çıkıp nu-metal söölüyomu lan a*ınakodum itleriii...LİSE TERK MİŞ. Ha*-*tir ordan
  • LooP • 28 Eylül 2005 22:03 • #486241
    ben daha güzelini söyleyeyim.
    kral tv de rstlayıp mide krampları geçirdikten sonra, reklamlarda kral dergisinin reklamında o grubu "Türkiye'nin yeni METAL(???!!!!???) grubu" diye tanıtmaları ülsere sebep olmuştur benim bünyemde.
    (ya da belki uyku sersemliğiyle yanlış duydum,ki şayet öyleyse boşuna ülser oldum demktir :D )
  • ordabiyerde • 29 Eylül 2005 22:07 • #486278
    Kutsal bilgi kaynaa Ekşi sozlukte neler yazıyo bak:

bugün klibine denk geldiğim ve solistliğini,eskiden 'gitarımla türküleri s*kiyorum muntazaman' adlı bi kaset çıkaran burçinin yaptığı grup.
    (deathly marijuana, 29.07.2005 19:16)

sevgili erol köse'nin "ulanbu rocuk yapan mor vötesi tuttu madem ben de imitasyon bi grup bulayım gençlerin cebindeki üç kuruş parayı eksi üç kuruşa indireyim bari" düşüncesiyle yola çıkılan, 35 yıl önce çıksa belki ilgi çekebilecek, gayet başarısız bir grup.
    (murekkep, 30.07.2005 14:25)

isim falan iyi oldu, liseliler tutar mı abi bu olayı?
    - yok abi bence yemezler.
    - bir de "ankara bahçelievler deneme lisesi anısına" yazalım bakalım, belki o zaman olur.
    - gene olmadı lan. ne bok yapsak olmaz bir şey bizden.

(bkz: yazık)
    (stradicaster, 30.07.2005 15:16)

burçin in geçirdiği dönüşüme oha falan olunmuştur.benzer bir değişimi gülay ablamız da tersten geçirmiş çok sağlam bir pop müzük sanatçısı olabilecekken türkücü olmuştur bayağı da bir kilo almıştır.grup ismiyle de cismiyle rezilliğin dip noktasında olmasına rağmen burçin ablamız dibimizi düşürmüş,eski yeşilçam filmlerinde türkan şorayın çirkin kızlıktan afeti cihanlığa terfi etmesini hatırlatmıştır.
    (niels bohr, 09.08.2005 00:39)

iğrençlikler silsilesi grup. vokal, yorum, kılık-kıyafet, tarz(!), klip vs her açıdan tamamen s*çmışlar... tebrik ediyoruz, bu zamanda boylesi zor bulunur...
    (princess of moose, 25.08.2005 11:13)