-
ya ben niye graffitiye satasiyim? muthis bi sanat. yanlıs anlamıssın.ayrıca evet,nefret kusarak rahatladım.bi de"yoksa rapciler aslında bazen iyi seyler yaratabiliyo mu?" seklindeki cumleden onceki cumleyi de oku arkadasım. anlam degisiyo.ya sırf meraktan sordum,rock camiası mı rapciler mi cıkardı bu olayı diye. yanlıs anlamayın.
-
bence bir müziğin kültürü diye ayrım yapmamalıyız ... yani bunu rapçiler oluşturdu diye kimse graffiti yapmıyacak mı? saçma bir de rapçi olunca başka bir yaratık olmuyor... sonuçta onlarda insan ve kendi birikimleri var... graffiti yi rockçılarda kullanır... örn: 60lardaki clapton is god vs. benzeri
-
Arkadaşlar gerçekten rap'e sataşmaktan bıkmadınız mı? bizim sizinle hiç bi alıp weremediğimiz yok, zaten sizden bi diss gelmediği sürece olmazda, çünkü rap barış içindir, tekrar söylüyorum BARIŞ içindir...
Peace!
-
rap barış ? sdfljksdjkfgs
Zencilerin Beyazlara karşı Nefret kustuğu sanat ne zaman barış oldu?
Rap, Hop Hop zencilerin müziğidir.Tamam nefret biraz ağır bi kavram oldu :P.Nefretini kussunlar beyazlara karşı.Hoş gerçi şimdiki vidyo kliplerde 50 60 tane zenci kız alıp goth bash açık yo yo i take you to the candy shop mod deli ediyor ya.Bu zenciler tam abdi.Irkçı değilimdir ama bu heriflere karşı Nefretim var.Hiç sevmem bu tip zencileri.
Graffiti güzel bişeydir.2 3 dakkada kocaman şeyler çiziyorlar ve çok güzel görünüyor ama bana göre değil :)
Ben kartonu kesip üstünden spreyi sıkma taraftarıyım. :P
-
arkadaşım kusura bakma yanlış oldu türkçe rap dicektim, aslında rap'in dünya genelindeki amacı barıştır ama zencileri veya beyazları amerikada birbirinden ayıran ve birbirlerine diss yazmak için kullandıkları bi müzik türü olması gerçekten büyük kayıp, blki de orda barış amaçlı değildir rap, tam olarak bilmiyorum, yurtdışında yaşamadığım için bi yorum yapamayacağım...
-
Herkez senin gibi düşünür.Herkez kendi dinlediği tarzı ya da ne biliyim herhangi bi tarzın amacı barış,daha güzel hayat için vb olaylar olarak düşünür.Aslında Müzük :P müzik bir nevi barış şeysidir :) aklıma gelmedi. :P
-
müzik bir barış akımı demek istedin heralde ama hangi pop şarkıda barış için bir söz geçiyo? ya da hangi rock parçada? veya hangi metal parçada? geçiosa lütfen söyle sessiz kalma hakkımı kullanacağım... :P :P