Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

...ATİLLA TAŞ...

• miami_karpuzu • 18 Eylül 2005 20:06 • #485371
    dedigini anlamadim ama uye sayisi biraz az onu cogaltirsan guzel olur.ben bile meraktan uye oldum iste.uyen cok olursa zaten uyelerin katkilariyla eglenceli hale gelir iyice.uyeler falan elindeki resimleri dosyalari grubun sayfasinda paylasirsa iyi olur.sana basarilar dilerim...
    ben gruptan cikmisim cok korktum cikamicam diye yaa.
  • zamane24 • 18 Eylül 2005 20:10 • #485372
    yani şuan üye değilsin öylemi ???
    pek yakında üye sayısı artıcak !!!
    sen yazmıdınya şu diskorafi konusunu şimdi tekrar gir bak öyle bişe yook artık sildimmm
  • zamane24 • 18 Eylül 2005 20:12 • #485373
    üye olarak kalsaydın seni yemezdik ki ama yinede sen bilirsin GAMZE
  • zamane24 • 18 Eylül 2005 20:14 • #485374
    yahoo adresine bir mesaj çektim siteye üye olunca onu okudun mu GAMZE
  • miami_karpuzu • 18 Eylül 2005 20:34 • #485377
    sagol yine de ben kalmiyim grupta. bi uye oldugum gruplarda bakltigimda ustte atilla tas altta orphaned land olunca zaten komik duruyo. o mesaj geldi hosgeldiniz falan filan diye
    grup sayfasinda sorcagin bi sey varsa sorabilirsin.
    [email protected] yazip gonderiyosun sonra onayladinmi gruptan cikiyosun.
  • anarres • 18 Eylül 2005 20:46 • #485380
    ya çocuğum gamze haaaala usanmadın mı be evladım...
    bak o kadar dil döktüm sana...
    bak yakında büyüyünce anlıycaksın hatanı ama umarım geç olmaz o zaman.
    ya cidden üzülüyorum ya....
    bi de savaşıyosun haala bu konuda
    etme eyleme annen baban seni seviyo:P
    bırak bu kötü alışkanlıkları
    bir dost:P
  • miami_karpuzu • 18 Eylül 2005 20:46 • #485382
    sanada helal olsun 6 da acmisin topic i o saatten beri millete atilla tasi savunuyosun.misyon edinmisin resmen.millete bunu savunmak zorunda degilsin ama.dinleyen varsa gelsin gruba dinlemeyeni bosver burdan grubuna katilan zor bulursun diye dusunuyorum ama sen devam etceksen et.ben en yakin arkadasima onu dinle bunu dinleme yapmadim yani bence isteyen istedigini dinler saygi duyarim.
  • miami_karpuzu • 18 Eylül 2005 20:46 • #485383
    sanada helal olsun 6 da acmisin topic i o saatten beri millete atilla tasi savunuyosun.misyon edinmisin resmen.millete bunu savunmak zorunda degilsin ama.dinleyen varsa gelsin gruba dinlemeyeni bosver burdan grubuna katilan zor bulursun diye dusunuyorum ama sen devam etceksen et.ben en yakin arkadasima onu dinle bunu dinleme yapmadim yani bence isteyen istedigini dinler saygi duyarim.
  • miami_karpuzu • 18 Eylül 2005 20:46 • #485384
  • anarres • 18 Eylül 2005 20:50 • #485386
    ehue:))
    miami karpuzu..
    baktın ki bu gencin anlıycağı yok 3 kere aynı mesajı yolladın...:)
    gel gamzecim vazgeç bu sevdadan bak kuşlar çiçekler böcekler.....
    ne istedin de almadık sana ha!
    bugüne dek 1 dediğini 2 etmedik...
    yoksa bizden sakladığın 1 sorunun mu var?
    hadi anlat evladım:P