Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine in Özründen Sonra Neler Oldu?

• rickenbacker • 18 Eylül 2005 22:01 • #485394
    yav hani dave mustaine metallica ve slayer dan özür dilemişti buluşup halledelim sorunlarımızı falan demişti ne oldu ondan sonra???

bilgisi olan...?
  • dexter_holland • 18 Eylül 2005 22:22 • #485399
    Valla bir bilgim yok ama şunu söylemek istiyorum; yaptığı hareket çok zavallıca geldi bana. Bunu da burada tartışsak olur mu?
  • rickenbacker • 18 Eylül 2005 22:25 • #485400
    olur tabii tartışalım... yaa bir de doğru özür yerine sorunlarımızı halledelim diyebilirdi... ama manevi olarak rahat hissemedi kendini heralde... some kind of monster da gördüğümüz kadarıyla adam acaip dolmuş kardeşim yaa... adam gerçekten de dönmek istiyo metallica ya... aslında kirk le beraber çalsalar soloları süper olur :)
  • dexter_holland • 18 Eylül 2005 22:27 • #485403
    Aslında haklısın. Metallica belki de dönüşü olmaycak bir şekilde düşüyor. Dave ise yükselişe geçti. Özür dilemeye ihtiyacı yoktu. Bak şimdi aklıma geldi bu. İlk okuduğumda kesin bu herif yaranmak istiyor Metallica hayranlarına falan demiştim.
  • dıırrşkk • 18 Eylül 2005 22:27 • #485404
    bu bence cıvılcak veya dalga geçilecek bir konu değil.. yani buraya gelip topic açıyorsun,kendi açtığın topic de tartışmaktan acizsin. metalika ya dönmek istiyor.. waayy wayy ee daha sonra?
  • rickenbacker • 18 Eylül 2005 22:32 • #485405
    her topic de çıkıyor senin gibiler biliyomusun...

yani benim anladığım bu adamın konuşmalar hep öyle keşke bir şans daha verseydiniz falan diyo... dalga da geçmedim temennim oydu benim... süper olurdu bence
  • dıırrşkk • 18 Eylül 2005 22:46 • #485407
    her topic de çıkmaz benim gibiler koç.. zor bulursun.. öyle bi b*k bilmeden yok mustaine böyle diyor,şunu yapıyor diyerek adamın adını kirletme bari.. her topicde çıkıyormuş.. peeh =))

X-LoMBaRDo
  • Sorjeru • 19 Eylül 2005 02:05 • #485425
    Bana göre megadeth 34095843985 milyon basar Metallicaya.Dave'in kurduğu grup (sanırım dave kurmuştu megadeth i herifteki hırsa bak lol) elemanları daha bi nası desem :) daha bi baba.Yani metallicada bi sevdiğim Cliff burton ve Jason var ama, Megadeth in bütün üyelerini seviyorum.Gerçekten çok iyi grup ama, Metallica adını daha çok duyurdu.Tabi megadethinde aşşa kalır bir yanı yoktu.Sadece Thrash cilere hitap etmesi dışında.Metallicanın herkezin dinleyebileceği bir şarkısı var.En basit örneği ; Nothing else matter , Unforgiven I,II , Orion , Eye of the Beholder.Çoğu insana metallica dinliyormusun diye sorduğumda Direk Nothing else matter unforgiven diyorlar.Tabi arada orion ve eye of the beholder diyende çıkıyo O_o

Hehe konu ile alakasız bi yorum yaptım ama ne biliyim yani Dave mustaine in özür dilemesi gereksiz.Ilah bence o adam.Efsane, Yaşayan EFSANE.YEmişim metallicasını slayerını.
  • dıırrşkk • 19 Eylül 2005 12:32 • #485441
    metallicasını slayerını

slayer'a b*k atarsan seni öldürürüm!
  • rickenbacker • 19 Eylül 2005 13:03 • #485442
    sen otoritemisin de benim bir b*k bilmediğimi iddia ediyosun "koç" ! izle bir o sahneyi hele öyle bir yorum yap... adını kirletme diyosun ama adamın konuşması bu yani... onu dave mustaine e sorcaksın...

o filmdeki muhabire mustaine in metal up your ass diye bağırması süperdi ama :p