-
TRT özel televizyon kanalları ile sidik yarıştıracam diye kendi şahsını 2 paralık ediyo.Rock market gibi bir programı nasıl kaldırırlar?ne zorluğu var ki neye ödenek açmaya çalışıyolar ki?gidip abuk sabuk programlar yapıp reyting peşine düşüyo.Devletin televizyonunun reytingle ne işi olur onun işi halkının isteklerine cevap vermek.17 yıldır yapılan bişeyi modası geçti diye ya da başka nedenden ötürü kaldırmak acizlikten başka birşey değil.Bu devletten benim zaten bir beklentim yok.ama kendi televizyonunuda vizyonundan saptırıp sadece tele olarak bizim karşımıza sunuyorsa iyice gözümden düştü...Ayıp ve de yazık..çok yazık.kınıyorum TERETE yi...gidip angutça spor programına milyarlar yatıracağına müziğimizi geri versin.Bu ülkede futboldan başka şeyler de var.Bununda farkında olsunlar artık.Bizde takım tutarz maç izleriz orası ayrı..ama tüm gücüyle spor programı yapcam diye kendi özcocuklarına haksızlık eden devlet televizyonuyla benim işim yok
-
ne yazıkki bir daha rock market yok kaldırdılar yayından...
-
başlangıç cingılını(Iron Maiden-transilvanya)babama bile sevdirmiştim
-
İlk kez ana sayfada haberi çıktığında çok üzülmüş ve hemen orada yazan metni ilgili mercilere atmıştım. 1 cevap geldi... cevap tatminkar mı siz karar verin:
Sayin IZLEYICIMIZ,
"Rock Market" isimli programimiz ayni tarzda baska programlara yer
verebilmek sebebiyle kaldirilmis olup yeni yayin dönemimizde ayni formatta
müzik programlari yer alacaktir.
Talebinizin degerlendirilmeye alinmasi için mesajiniz ilgili birimimize
iletilmistir.
Saygilarimizla,
TRT AKTIF HAT
Bence
"Biz bu işten anlamıyoruz, siz de karışmayın işte takılalım" demek istemiş arkadaş :P
-
bence tatmin edici değil 17 senedir yayında olan bir program rekora koşuyordu afedersin bk vardı yenisini istemeyüz rock marketi isteriz ...:)
-
çok saçama
edebsizlik
yaptıkları
kırk yıllık yani olurmu kani?
aynı formatta yeni programmış
yerim ben trt yi..
-
izleyeni çok olsaydı yayından kaldırmazlardı televizyoncu adamların elbet haklı bi gerekçekeri vardır.zaten benzer formatta başka bi program gelcekmiş ya.bazıları haber yorumunda bu konuyla ilgili siyasidir gibi şeyler söyleyip ona buna b.k atmış işte en komik safsata da budur bence.devlet kanalı özellerle yarışmalı ve ekonomik olarak işine geldiği gibi davranmalıdır ki devletimiz zarar etmesin.ee bunu yaparken halkın ihtiyaçlarını, ahlak anlayışımızı göz önünde bulundurmalıdır.unutmayın son yıllarda trt de kaliteli filmler yayınlanmakta ve eskisinden daha çok reklam alıyolar.10 yıl öncekinden çok daha ilerdeler.
trt programları halkın her kesimine hitap ediyo.gördüğünüz gibi trt şans topunu da yayınlar, kandillerde mevlit programı da.rock market in alternatifi çıkar siz merak etmeyin.şahsen ben ondan hiç zevk almamıştım.yaşı büyük olan ve o programdan çok şey öğrenmiş olanların kendilerince haklı gerekçeleri olabilir fakat hangi tv program sonsuza kadar var olmuş ki, her şeyin bi vadesi var.
-
Anaaaa...
Bu cuma yine baktım trt2ye eski alışkanlık,Twisted Sister bağırıp duruyo,'Çıngırock'diye bi program koymuşlar yerine.O programa konulabilecek en dandik isim bu olabilirdi ancak.
Olumlu tarafları da yok değil tabi.Rock market son zamanlarda 1 saatlik programın yarısını yeniyetme Amerikan hardcore gruplarına ayırır olmuştu.Yeni programın içeriği bence daha iyi.Sunucu kız da çok acemi gözüktü zamanla düzelir heralde.
-
Ortalık fena tiplere kaldı arkadaş...
Zaten doğru dürüst program yok... Frekans bozuldu... Şafak Karaman artık programına petek dinçösssssü bile çıkarıyo!!! Bi TRT Rock Market vardı o da gitti... Bence Garajdan tüm popçuları ve rock düşmanlarını şutlayalımmm.!! CİDDEN yapalım bunu!!! Varsanız KOLONİ kuralım!!!
-
Ortalık fena tiplere kaldı arkadaş...
Yavaş... :D Arkadaşın nick'i de mesajı da çok komik.
Neyse konuya dönersek yazık olmuş çoksesliliği sadece TRT başarıyodu.Rock,pop,TSM yani tüm renkler vardı.Senelerin programını iptal etmeyi hiç yakıştıramadım.