Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

My Chemical Romance

• Narcoholic • 21 Eylül 2005 13:06 • #485694
    vokal: Gerard Way, bas: Mikey Way, gitar: Prank Iero ve Ray Toro, davul: Bob Bryar elemanlarından oluşmuş 2002 çıkışlı olan punk grubu, yaptıkları ilk debut olan ''i brought you my bullets, you brought me your love'' dan sonra 2004 yılında yapmış oldukları ''three cheers for sweet revenge'' albümüyle büyük bir çıkış yakaladılar. albüm ''i'm not okay'', ''helena'', ''ghost of you'', ''to the end'' gibi hitler barındırıyor. 3 parçaya klip çekerek mtv yi uzun süre meşgul etmektedirler. vokal ve bascı kardeşler...vokalin göz sürmeleri her ne kadar brian ve marilyn abilerini örnek aldıgı izlenimi verse de bence çok hoş...tipik gençlik sorunlarını işleyen bu grup epey gündemde olacaga benziyor...

bol şans kimyasal romantizmim!!!
  • Ktulu • 21 Eylül 2005 14:18 • #485705
    Grupların biyografisini buralara yazmak da moda oldu..

Bu şekilde kim bu grubu merak edip dinliycek sence? Grup hakkındaki kendine ait fikirlerini yazıp insanları dinlemeye davet etsen daha mantıklı olurdu bence.

Bu şekilde topicte kalan son mesaj olur mesajın. Daha bilgilendirici şeyler koy grup hakkında. Gruptakilerin tiplerinden çok yaptıkları müziği anlat kendince, çıkardıkları albümlerin, parçaların adlarını değil içeriklerini yaz. Bu yazıdan anladığım tek şey, gözlerine sürme çeken insanlardan oluşan bi punk grubu olduğu. Anlatabiliyo muyum?
  • Ktulu • 21 Eylül 2005 14:19 • #485706
    Bir de bu grup hakkında daha önceden de bi topic açılmıştı. Ona da bi bak istersen.
  • Narcoholic • 21 Eylül 2005 18:06 • #485718
    ıyyy sanane ben yeni açtım var mı ya... isterse kimse yazmasın banane...
  • Narcoholic • 21 Eylül 2005 18:09 • #485719
    ben rahibe teresa değilim bunu dinleyin onu dinleyin diyemem herkes kendinden sorumlu haha...
  • punk_girl_punk • 21 Eylül 2005 22:41 • #485726
    yeni yeni alışıyorum
  • Ktulu • 21 Eylül 2005 23:15 • #485729
    Eşşeklerle yarışacak derecede kibarsın dostum.

"İnsan" gibi bi yorum yazdım, insan gibi cevap verebilirdin. Burası insanların kullandığı bi forum ve haliyle böyle boş topiclere ihtiyaç yok.

Böyle mi yazsaydım?
  • PaRaDiGmAcHeTe • 23 Eylül 2005 00:51 • #485819
    "Helena" adlı şarkıları (ki videosu da var..) başlangıç için baya iyi gider..