Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

24 eylül(Ankara)

• nere • 22 Eylül 2005 01:34 • #485743
    merhabalar 24 eylül'de Ankara'daki konserlerden birinden bahsetmek istiyorum.Cumartesi günü belki birçok alternatifiniz olabilir ama bakın size bir seçenek,gelirseniz seviniriz tabi ki,gelmezseniz de canınız sağolsun.

24 Eylül Cumartesi Ankara Garage bar'da Eren kömürlü konseri olacaktır.
    gitar:Eren KÖMÜRLÜ
    davul:Talat OFLAZ
    bas gitar:Saykan SANİN

enstrumantal rock müzik sevenleri bekleriz.
    saat:19.00
    giriş:5 ytl(ilk bira dahil)

iyi bir performans sergilemek için sahneye çıkıyoruz.bekleriz
  • Metal milita • 22 Eylül 2005 01:37 • #485744
    sen de iyi yapıyon reklamını ha!!!!
  • ScarFace • 22 Eylül 2005 09:42 • #485751
    senin grubun trio mu? hmm iddialısın tek gitardan götürürüm diyosun işi..helal.
  • nere • 22 Eylül 2005 23:50 • #485805
    sağol.evet grup trio
    evet tek gitar,bas ve davul olarak başarılı bir şekilde konserde çalabileceğimize inanıyorum.Umarım Cumartesi günü de tam performans çalarız.
    Elimizden gelen neyse sergilemek için sahnede olacağız.Konserimize gelen arkadaşlara da umuyorum ki güzel bir müzik ziyafeti yaşatacağız.En son konserimizden bu yana 3ay geçti hepimiz patlamaya hazır bir bomba gibiyiz.
    Yeni beste de hazırladık...
  • Metal milita • 23 Eylül 2005 00:22 • #485812
    patlayın o zaman
  • Ktulu • 23 Eylül 2005 00:31 • #485813
    Ülem Eren'de gelişme var :D

Bu mesajlarda hiçbi megalomanyaklık belirtisi göremiyorum! :))Helal olsun yavaş yavaş oluyo galiba..

Yalnız tek sorun konserinin reklamını 2 kere bu forumda yapman. Ama hadi bakalım yine de geçen topic facialarına göre çok iyi bu da :) Kolay gelsin..
  • nere • 23 Eylül 2005 16:52 • #485868
    evet sanırım biraz düzelmeler oldu gibi.
    yarına gelmeyi düşünen arkadaşlara bi müjdem var,ufak bir jazz coverımız da olucak.
    Bu arada diğer konser haberlerimizi merak edenler ya da organizasyonlarına bizi de dahil etmek isteyenlerle
    [email protected]mail adresimden iletişime geçebiliriz.
  • rickenbacker • 23 Eylül 2005 18:39 • #485870
    ankarada oturmuyorum ama ilk topiclerinden sonra bunu okudum,başarılar...
  • nere • 24 Eylül 2005 13:07 • #485894
    sağol rickenbacker.
    bi kaç saat sonra konser öncesi son çalışmamızı yapacağız ve sonrada garage'ın her metre karesinin hersantimetre kaeresinin havasını ısıtmak için,garage'ı sallamak amacıyla garage'a gideceğiz ve sanıyorum ki rahat bir şekilde sahneye çıkıp müziğimizi insanlara sunacağız.Çok eğleneceğiz heralde,ben durmayı pek düşünmüyorum,çok hareketli bir sahne performansı sunmayı istiyoryum.Hayırlısı olsun.
    Nedense bu konsere çok önem veriyorum.
  • venom • 24 Eylül 2005 13:47 • #485899
    Hadi hayırlısı.Gidenlerde konser sonucunu yazsında bizde ne olmuş öğrenelim.