-
Bad Religion - Punk Rock Song
Punk dinlemem ama bu şarkıyı severim.
-
misfits ve ramones yeter sana
-
ben sıkı bi green day fanatigiyim ve sana bunları öneririm.özellikle son albümleri american idiot...son single larıda cok harika.adama yasama sevinci asılıyo green day,bunun için asıgım
-
kelly clarkson'in behid these hazel eyes 'ini begendim biraz punkimsi olmus oneririm...
-
manic street preachers-motown junk ve ilk 3 albümü özellikle generation terrorist ve the holy bible
-
tabii sex pistols,,,alla allaa,,herkes gud şarlot filan sallamis ama kise sex pistols demems(1 kişi hariç) ilginç.. sex pistols ve clash albümlerini al ,özelkle nevermind the bollocks-here is the sex pistols,,sonsuza kadar cal:)
bu arada tam punk olmasa da nirvana calablrsin,zaten tarzları da yakın,
ayrıca soın dönemlerden de iyi bisiler calmak istersen sadece blink182 ve greenday önereblrm baska yok zaten,, sum41 mıs,,my chemical romnsms..
-
ne zaman gülmek istesem,bu başlığa geri dönüp tek tek okuyorum milletin yazdıklarını...hehehhe...nyse..yeterince güldüm..
-
sum 41 hakkında önyargılı davranma bence. o son dönemlerden dediğimiz gruplardan punk müziğin içine metal rifflerini de katmışlardır. Tabi sert müzik yapıyolar falan demedim yanlış anlamayın.
Ayrıca o son dönem grupları içerisinde tüm üyelerinin "ıron maiden" fanı olduğu az sayıda punk gruplarındandır.
Öncesi ve sonrası hakkında bişey demiyim ama "does this look infected" albümü kalitelidir gerçekten.
Blink 182 den çok daha yaratıcı olduğu kesin bu arada. Çok çabuk sıkıyo o adamların yaptığı müzik.
-
abi good chararlotte a uyduruk diyosunuz o grupta potansiyel var tamam mi bence sirin sirin sirinler!!!! simdi bok atmanin alemi yok! burda punk dememis punk rock demis ki sex pistols saffffffffffff punk ve agir basar.... tabe cok saygiliyim ehe ehhe...
sex pistols harika o ayri da
simdi good charlotte sum41 mcr sallamis diyosunuz ne peki bu abilerimiz????(daha dogrusu bnm abilerim sizi bilemiyeceyim tabee )
pop diyin de dötümlen guleyiimmmm.....
good charlotte cok tatliiiiiiii
aman tanriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm....!!!hahaa
-
gooooooddddddddd charlotteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahhahahah gooooooooddd charlotteeeeeeeeee