-
abi burası türkiye burda herşey olur
-
ya olur aslında nie olmasın abi?ama tuhaf geleblr kulağa..yani alışmışız inglzce olayına
-
ya olur aslında nie olmasın abi?ama tuhaf geleblr kulağa..yani alışmışız inglzce olayına
-
olmazmı ya death örnek : Giyotin sözler türkçe
black metalde olabilir yani ingilizce bilen adam black dinlemezmi de siz türkçe olmaz diyosunuz öyle bi olur ki manyak olur hemde adam gibi yaparsanda destek alırsın... müzik evrenseldir...
-
katılıyorum kesinlikle.ama dedim ya köklü bi çalışma ve destek ister
-
abi adam gibi yapıldıktan sonra her dilde olur. sadece black değil her tür olur. türkçe çok uygun, daha bile güzel olur. ben zaten türkiye'de insanların türklere ing. müzik yapmasını saçma ve "özenti" olarak görüyorum. türkçe olsun, herkes anlasın. metalci sayısı artsın. nerde hareket orda bereket demişler. artsın sayı, müzik şirketleri metalciyi "satmaz" diye sallamıyo. bakarsın sallamaya başlarlar.
-
Dostum Giyotin dinledin mi sanarım sorunun cevabı olabilir %100 türkçe söz...
-
yaparsan olur ama eger kendi dilini ülkeni aşagılıyosan tbi ki olmas..
-
abi vokalin gırtlak iyi oldugu sürece degil türkce,papua yeni gine ce bile olur yani.yeterki ses,gırtlak,dalak olsun.
-
türkiye deki black metal anlayışı daha çok nasyonel sosyalist özentileri ve ss takıntıları insanlarının icra ettigi bir türev oldugu için komik melodiler ve sözler ortaya çıkabilir.