Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Güzel kadın,Dream Theater ve ben

• paradigm_shift • 24 Eylül 2005 14:27 • #485900
    Bugün 14:08..Kanal D 'de bir program.nasıl bi program?bir kadın başka bir kadına bacaklarını,kolunu,gıçını mıncırmak suretiyle masaj yapmakta,yüzüne *ok rengi maskeler uygulamakta,"bütün kadinlar güzel dibili dibili hın hın" zırvalamakta..fonda da bir şarkı:
    Dream Theater-Solitary Shell
    oldu mu şimdi?!!Söyledim,yine söyliycem."scenes from a memory" albümü yapılmamalıydı.konserde de bi dolu çombalak "Home!home!home!" diye tek bildikleri şarkıyı istiyorlardı dream theaterdan.ben sevmedim bu işi kardeşim.matematiği iyi olmayan dinlemesin dream theater!!
  • superman • 24 Eylül 2005 14:40 • #485902
    geçen bakkala gittim.topkek falan alcam,adama parayı uzattım.demir 1 ytl...adam baktı baktı,"sahte bu" dedi.hakkaten sahte.dikkat edin çok var ortalıkta.gerçi metroda kola alabiliyon o parayla,o açıdan çok sorun olmuyo.
  • scalloped • 24 Eylül 2005 16:04 • #485909
    Söyledim,yine söyliycem."scenes from a memory" albümü yapılmamalıydı.konserde de bi dolu çombalak "Home!home!home!" diye tek bildikleri şarkıyı istiyorlardı dream theaterdan.ben sevmedim bu işi kardeşim.matematiği iyi olmayan dinlemesin dream theater!!

sen yapma bari böyle yorumlar..
  • punk_girl_punk • 24 Eylül 2005 19:39 • #485932
    ciddi ha çok var bende o gün marketten kola alckken oldu öyle bişi 5 milyon sahte çıktı:P
  • rickenbacker • 24 Eylül 2005 21:12 • #485940
    ben başka bir boyuttan bakacam ama scenes... yapıldıktan sonra dream theater da çok şey değişti bence... iyice popüler oldular herkes tanıyor nerdeyse bir de müziklerinde artık bir images&words vs. havası kalmadı...
    sizce???
  • superman • 24 Eylül 2005 21:22 • #485942
    scenes from a memory nin neresi beğenilmez anlamadım.son derece başarılı bi albüm.bence en iyi heavy metal albümlerinden birisi.
  • rickenbacker • 24 Eylül 2005 21:30 • #485943
    scenes from a memory çok iyi bir albüm ama dream theater için bir milad gibi scenes den önce ve sonra olarak... metallica nın black albümü gibi:.. pek ortak noktaları olmasada
  • scalloped • 24 Eylül 2005 23:35 • #485953
    adamlar kusursuz olduklarından,hayranları bile yaptıkları hataları gözler oldular,kaldıki hiçbirinin böyle bi iddiası yok,bunu anlayabiliyorum,metallica konserinde hata yapsın kimse bişey demez portnoy bi hata yaptı diye ortalık birbirine girer...
  • cohen • 25 Eylül 2005 01:26 • #485954
    ben izlemedim fakat seninde bu tür kanlları izlemeni islemem bir dream fanı olarak sana tavsiyem bu tür beyin kırpan programlara hiç yaklaşma,dream theater ide böyle salak programlara fon müziği yapan adamları bir bulursam koşturacam:)neyse sen izleme izleme yine,rock market var yüxexes var bir sürü güzel program var sen onlara takıl bırak sabah seda ablaları kuşum aydınları sen yine sert kat taviz verme...
  • whyhione • 25 Eylül 2005 15:04 • #485982
    ya o değilde formula 1 dergisinin reklamında learning to live kullanmışlardı bir iki ay önce..ama oha solitary shell lan başka fon müziği bulamadınızmı.home iyidir bu arada ama evet sadece home u veya bir tane dt şarkısını dinleyip "ben dırim titır dinliyorum" diyenlerede gıcık olurum..bişey daha var dream theatre değil dream theater