-
Daha önceden alenen olmasada kısmen Türk melodilerini ve nota akışlarını şarkılarına ekleyen yani hafiften aşıran gruptu. Ama benim kanımca Cigaro da resmen bir dalda iki kiraz türküsünün nakarat kısmının müziğini çalmışlar.
we're the regulators that de-regulate
we're the animators that de-animate
we're the propagators of all genocide
boarding thru the wall re-sources ??????????
kısmı gerçekten çok benziyor. Eğer sağlam bir kavır yapılsaydı bu türküye bu şarkının bu kısmına çok benzerdi.
Siz de bir daha dikkatli dinleyin yanuılıyor muyum? Yoksa ben mi çok geç farkettim. En yoksa benim müzik kulağım mı yok?
-
eet o öyle aptal gruplar dinlersen müzik kulağında yok demektir
not:buna ben karar veririm
-
valla kardeş tebriklerimi sunarım biliyorum sinirini bozmaya başladım gene ama system of a down da mı salak oldu şimdi.
Bana çok sevdiğin (Manowar'dan başka) grupları falan söyler misin. Zahmet olmıyacaksa nefret ettiklerini. tabi mesajı sallamamak ya da bana laf atmak, küfür etmek gibi seçeneklerin de var.
-
immortal,satyricon(bu kadar yeter)
nefret eetiklerim:başta s.o.a.d olmak üzere bütün hardcore,rapcore,alterno grupları
not:ibrahim tatlıses e bile milyonlarca kat daaha çok saygı duyarım bu aptallardan
2.not:müzik zevklerimiz uyuşmuyor diye küfür etmem kimseye gruba ederim o ayrı
-
anladım.
öyle diyorsan öyle olsun arkadaş.
gruba küfretme değil de eleştiri yapsan daha iyi olmaz mı yani boktan diyip geçmektense niye boktan olduğunu söylemek ya da o müziği sevenlerin üzerlerine alınmamaları ve sana nefret duymamaları için birşey söylemesen daha uygun olmaz mı
-
SOAD'dan nefret ediyoruz diye insanlar da bizden nefret ediceklerse buyursunlar...
-
sahnede üzerlerine meteor düşsün...
-
Ufo daha uygun.
-
Türk değil Lübnan yöresindenmiş o melodiler tabi benzerlik olması normal.
-
iyi ya sevmesseniz sevmeyin. bişey yapıyorum arkamda bana destek olacak kimseyi bulamıyorum. böyle 10'a 1 tartışılmıyor zaten. kaybediyorum hep.
küstüm ben oynamıyorum yaaaaaaaaaaa :-)