-
home studio için creative audigy 4 almayı düşünüyorum..audigy 2 ninde işimi göreceğini düşünüyorum(gitar distortionunu pcde yapıcam)..başka alternatif ne önerirsiniz?bildiğüiniz herşeyi paylaşın please..
-
ciddi para yatırmayı düsünüyorsun. ciddi bisey istiyorsun belli. benim onerim m-audio firewire solo yönünde. midi klavyeler vs. artık usb den baglanıyor zaten. bi de iyi bir cift monitor hoparloru aldıgında olay tamamdır. yalnız m-audio, yanında creative gibi bi dünya oyuncak ve sacma program vermez. once bakarsın ben buna mı para verdim dersin. sonra da kayıt yaparken adamlara helal olsun dersin. tabi evde kayıt yapacagın pc nin en az p4, 512mb rami ve 7200rpm harddiski olmasını hic hatırlatmıyorum bile :)
gitar efektleri icin guitar rig
kayıt icin cubase sx
midi sampleları icin hypersonic vst
öneririm.
bi de asio driver ini www.asio4all.com dan indir. (bedava)
oldu bitti sana home studio.
güle güle kullan.
-
audigy 2 çok süper işini görür..
-
24 bit kayıt yapan herhangi bi ses kartı olur.
profösyonel ses kartlarının özelliği aynı anda biçok kayıt yapabilmesi
ama sen evde nasıl olsa tek input kullanıcaksın. onun için bir kaç tane input a gerek yok. Creative in soundfont destekleme gibi bi güzelliği var
audigy iidir onun için.
-
idare eder.. ama bu Shit Blaster lar programlarla, sistemle çakışıp çok accaip arızalar çıkarabiliyor, adamı kanser ediyor.
eğer Film izlemek ve oyun oynamak 7+1 düşkünlüğün yoksa,
2+2 m-audio,Terratec pre amp lı ses kartı al. sağlıklı yaşa
-
bence sound blaster live al.O kadar kötü ki nasıl iyi olur diye düşünürken yepyeni şeyler öğreniyorsun :DD
-
o kartla da kötü kayıtlar yapmadım hatta nerdeyse bütün bir demoyu onunla kaydettim.
ama nitekim asabiysem sorumlusu Shit Blaster Live! dır. :))
-
bende audigy 2 zs kullanıyorum ve gayet memnunum , evde kayıt için yeterde artar bile.
-
Bana SB demeyinnnnnnn !!!!!!!!! :D
-
sana demiyo zaten , şikayetlerini de lütfen www.creative.com a bildir.