-
Yep Yeni olan Amatör grup84'ün Ayrılık adlı parçasını dinlediniz mi?
Ve hikayesinden haberdarmısınız ?
grup84TELi
by gitarTELi
-
ankaralı bi grup olduklarını ve pek de yeni olmadıklarını sanıyorum; bi de isimleri aslında sex and dirt 84 şeklinde okunuyo, böyle hoş bişiler oluyo:)
-
dinledim pek de yeni değil gerçekten..bikaçtane şarkısını dinledim ama ayrılık hangisi bilmiyorum.bildiklerim ölürüm hasretinle sana mecburum birde affet beni..bunlar çok güzel ben birde hacettepeliler diye duymuştum bunları..hikayeleri de saçma biraz pek etkileyici değil ama şarkıları güzel..
-
Geçen televizyonda rastladım bende
Eleman sevgilisinden ayrılıyor
ve o üzüntü ile şarkıyı yazıyor.
Röportajda 2 saatte çıktığını söyledi
2, İrem vakası gibi birşey..
arabesk Rock yapmışlar güzel
tavsiye ederim
değişik bişiy
grup84TELi
by gitarTELi
-
Grup 84 (Hacettepe) - Ölürüm Hasretinle (Müzik)
Şarkının Sözleri ise şöyle :
Gördün mü bak bizden öteside varmış
Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış
Kaderimde bu da mı vardı
Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer,
Kör olsun bu gözler görmeyim bir daha...
Yar
Ellerin nerde
Ya benide götür
Ya da gitme
Bilir misin sensiz ben hiç yaşayamam ki
Ölürüm hasretinle...
Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde
Anılar birer birer batırır hançeri kalbime
Kaderimde bu da mı vardı
Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer,
Kör olsun bu gözler görmeyim bir daha...
Yar
Ellerin nerde
Ya benide götür
Ya da gitme
Bilir misin sensiz ben hiç yaşayamam ki
Ölürüm hasretinle...
grup84TELi
by gitarTELi
-
ilginç bir durum bir forumda rastladığım şarkı hakkındaki
yazılanlara bakın
emre // 1 gün önce
o mp3 kaydında arkada çalanlar birileri adlı bi gruptur.bu grup eskişehir carpediem barda çıkarlar.grup 84 hakkında gerekenler yapılıyo.eger insanlar meşur olucaksa çalıntı şarkı ile olunmaz.bu şerkı eskişehir radyolarında 1 ay önceden top listelerde 2. sıraya kadar çıkmıştır.O GRUP84 ELEMANLARINI TANIYANLAR VARSA ONLARA SORARIM NEDEN STAR HABERDE BİLE KENDİ KAYITLARI YERİNE İNTERNETTEN İNDİRDİKLERİ KAYDI KALMIŞLARDIR.HİÇ KENDİLERİ SÖYLEME CESARETLERİ BİLE YOKMUDUR.BARİ ŞARKIYI ÇALDINIZ KENDİNİZ SÖLEYİNDE BUKADAR BELLİ OLMASIN YAZIK YAZIK.AMA DEDİĞİM FERİT HAKAN HOŞGÖR ÜN MEŞUR OLMA KAYGISI OLMADIĞI İÇİN ÖNCEDEN DAVET EDİLDİĞİ HALDE HİÇBİR RADYO PROGRAMINA BİLE KATILMAMIŞTIR.SADECE AYRILDIĞI NİŞANLISI YÜZÜNDEN YAZMIŞ VE ARKADAŞLARINI İSRARI ÜZERİNE KAYIDA GİRMİŞ Bİ PARÇADIR
-
Bence b.k gibi bi şarkı.
-
ya iyice kafam karıştı..ne bu olay şimdi.. ayrılık şarkısı ne..bu grup sahtekarmı şimdi...ben affet beni ve sana mecburum aşrkılarını sevdim valla..
-
Bi gere en başta grup seks olayına karşıyım o yüzden dinlemem bu adamları..
-
Bi gere en başta grup seksendört olayına karşıyım o yüzden dinlemem bu adamları..
:))))