-
ya bak bu konuyu iyi secmissin.blue benim rock dısında dinledigim tek grup.gercekten cok iyiler,elemanlarının hepsi birbirini tamamlıyo.bi grubun iyi veya kötü oldugunu anlamak için illa sevdigimiz bi sarkıcıyla düet yapması gerekmez.eger gözümüzdeki at gözlügünü cıkarırsak bizde görebiliriz.blue nin curtain fails sarkısını dinle yeter iyi olup olmadıkları konsunda.harika bi şekilde kendi tarzlarına cevirmişler coolio-gangsta paradise ı.
-
blue=pembe sevimli tavşanların favori grubu....ahahaha....
yani böyle bokumtrak bişey.....
-
öyle bi <konu seçilmiş ki cevapları okurken çoook güldüm
harbi< müzik dinleyenler cevapları ile beni güldürdüler ki bunlat tabii ki bluuuuğla dalga geçenler.....buuuuğğğğ len ehe ehe ismi bile ciddi değil
-
blue dinleyen bir arkadaşa dedesinin söylediği bi cümle...(Bu arada dede koyu bir pink floyd hayranıymış...)
"siz blue gibi .bnelerle büyürken, biz gerçek müzisyenlerle büyüdük"
-
blue jeanin her sayısında yer alıp güzelim dergide boş boş duruyolar işte...
-
ben backstreet boysu seviyorum o da blue gibi ama yok yok daha güzel.
-
ben en çok nsync i seviyorum hele o justin yokmuydu öldürüodu beni ay çok yakısıklıııııı dimi death-glory:)
-
-
Bu başlığı açan arkadaşa sözüm yok... Bence de her şeyden önce saygı... Asıl söylemek istediğm şey Türkçe bilmeyen ingilizceye özenen ve amaçları sadece muhalefet olmak olan insanları eleştirmek... Ben de Blue'nun yaptığını müzik adı altında değerlendirmiyorum... Bence sadece zırvalama ama yine de bu saygısızlık yapmayı gerektirmez... İnsanların takma adlarıyla dalga geçmeyi gerektirmez...