-
Yetmiştir heralde :D
-
Yuh be hem telefonu var hem de adamı garajda tanımıyosun :)))
Yolda görsen yine tanımazsın heralde :))))
Askere gitmedim daha, kasımda galiba tam belli değil (bu ümleyi 1000000000000. kez kurdum, sanırım artık answering machine gibi bişi oldum:P)
-
Ben boxed değilim :P
u(Ktl) yapıyim nicki bari :P
İnsanlar gelip sen Karadeniz Teknik Üniversiteli misin diye soruyolar ya :))))))))))))))
-
u(ktl) olmaz doğrusunu yapmak istersen k'nin u sunu sadeleştirecek formül lazım da düşünce tarzı hoştu kopardı :D deyim yerindeyse herkes anlamaz bir yandan da iğrençti
itiraf ediyorum ilk okuduğumda anlamadım öss gerilerde kaldı be :P
-
Yok işte o karadenizli arkadaşlar için öyle bi nick alıyim diyorum. Uğraşıp dursunlar, kafayı yesinler :D
-
heavy metal nasıl göreceli ise progressive rock da bence görecelidir.yanibir dream theater veya rush a bak birde king crimson a..,bir death e bak öte yandan birde tool a!...bu 4 örnekteki gruplarda progressive olmasına rağmen soundları çok farklı birbirinden.Örneğin kurbanın son albümünü dinlediyseniz yani gerçekten iyice bir dinlediyseniz bu albümdede oldukça progressive unsurlar var.(bknz özl."A" "Uyut Beni" vs..)
-
Fates Warning
-
yavaş gidesin tez dönesin...
sakallar gitmiş,tanıyamam heralde:)
-
heavy metal nasıl göreceli ise progressive rock da bence görecelidir.yanibir dream theater veya rush a bak birde king crimson a..,bir death e bak öte yandan birde tool a!...bu 4 örnekteki gruplarda progressive olmasına rağmen soundları çok farklı birbirinden
çok önemli bir noktaya değinmişsin..
Örneğin kurbanın son albümünü dinlediyseniz yani gerçekten iyice bir dinlediyseniz bu albümdede oldukça progressive unsurlar var.(bknz özl."A" "Uyut Beni" vs..)
buna da ayrıca katılıyorum.ve ben system of a down 'ın son albümünde de değişik bir prog. soundu sezmekteyim..
-
Açıkçası ben progressive özelliği taşımayan müziği sevmem de çalmam da , burda unutulan bir grup var ki o da Annihilator dur.80 lerin harika thrash grubunun patlama dönemlerinde progressive özelliği taşımayan bir tane şarkısı da yoktur ki gitaristleri de jeff waters çok sevdiğim sağlam gitaristlerin arasındadır.