Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Progresif Rock/Metal

• Ktulu • 2 Ekim 2005 02:32 • #486473
    Yetmiştir heralde :D
  • Ktulu • 2 Ekim 2005 02:34 • #486474
    Yuh be hem telefonu var hem de adamı garajda tanımıyosun :)))

Yolda görsen yine tanımazsın heralde :))))

Askere gitmedim daha, kasımda galiba tam belli değil (bu ümleyi 1000000000000. kez kurdum, sanırım artık answering machine gibi bişi oldum:P)
  • Ktulu • 2 Ekim 2005 02:35 • #486476
    Ben boxed değilim :P

u(Ktl) yapıyim nicki bari :P

İnsanlar gelip sen Karadeniz Teknik Üniversiteli misin diye soruyolar ya :))))))))))))))
  • andresson • 3 Ekim 2005 09:38 • #486557
    u(ktl) olmaz doğrusunu yapmak istersen k'nin u sunu sadeleştirecek formül lazım da düşünce tarzı hoştu kopardı :D deyim yerindeyse herkes anlamaz bir yandan da iğrençti

itiraf ediyorum ilk okuduğumda anlamadım öss gerilerde kaldı be :P
  • Ktulu • 3 Ekim 2005 11:08 • #486559
    Yok işte o karadenizli arkadaşlar için öyle bi nick alıyim diyorum. Uğraşıp dursunlar, kafayı yesinler :D
  • akuPUNKtur • 4 Ekim 2005 00:32 • #486649
    heavy metal nasıl göreceli ise progressive rock da bence görecelidir.yanibir dream theater veya rush a bak birde king crimson a..,bir death e bak öte yandan birde tool a!...bu 4 örnekteki gruplarda progressive olmasına rağmen soundları çok farklı birbirinden.Örneğin kurbanın son albümünü dinlediyseniz yani gerçekten iyice bir dinlediyseniz bu albümdede oldukça progressive unsurlar var.(bknz özl."A" "Uyut Beni" vs..)
  • ThErİoN • 4 Ekim 2005 01:12 • #486653
    Fates Warning
  • gokcen • 4 Ekim 2005 20:14 • #486685
    yavaş gidesin tez dönesin...
    sakallar gitmiş,tanıyamam heralde:)
  • paradigm_shift • 4 Ekim 2005 23:26 • #486690
    heavy metal nasıl göreceli ise progressive rock da bence görecelidir.yanibir dream theater veya rush a bak birde king crimson a..,bir death e bak öte yandan birde tool a!...bu 4 örnekteki gruplarda progressive olmasına rağmen soundları çok farklı birbirinden

çok önemli bir noktaya değinmişsin..

Örneğin kurbanın son albümünü dinlediyseniz yani gerçekten iyice bir dinlediyseniz bu albümdede oldukça progressive unsurlar var.(bknz özl."A" "Uyut Beni" vs..)

buna da ayrıca katılıyorum.ve ben system of a down 'ın son albümünde de değişik bir prog. soundu sezmekteyim..
  • Serpent_King • 5 Ekim 2005 03:56 • #486705
    Açıkçası ben progressive özelliği taşımayan müziği sevmem de çalmam da , burda unutulan bir grup var ki o da Annihilator dur.80 lerin harika thrash grubunun patlama dönemlerinde progressive özelliği taşımayan bir tane şarkısı da yoktur ki gitaristleri de jeff waters çok sevdiğim sağlam gitaristlerin arasındadır.