-
müziğin felsefesi olmaz mı?
olm o gurupla ilgili kurulan bi cümlede taş sıfatını amy lee hakediyo ama neyse :))
-
taş atmayın kadına ya . ses desen var karizma desen var. daha nolcak. biraz yaşı küçük ama olsun bu biavantaj
-
ah ulem amy leeyi yakalayıp teklif etsem :))
kabul ederse evenasence benim için yaşam biçimi olur...
-
ne amy leesi yaf gidin björk dinleyin tori dinleyin onların sesleri beni daha çok etkiliyor
-
sus bakalım sen placebo kardeş :P
-
ehuhe. supersin
-
1-2 albümü olan, albümlerinde ondan bundan bahseden, para için kurulduğu eşşekler gibi "bariz" olan bi grup nası yaşam tarzı oluyo onu merak ettim şimdi?
Hadi bi müzik tarzı dersin ayrı mesele.. Rock dinlersin metal dinlersin, elektronik dinlersin, jazz dinlersin, hayatını ona göre şekillendirirsin belki..
Birileri çıkıp da Britney Spears benim yaşam terzı dese daha normal olur bu durumda. En azından kadın bissürü albüm çıkardı, hep aşktan bahsetti genelde vs..
Saçmalamışsın..
Kusura bakma ama öyle.
-
1-2 albümü olan, albümlerinde ondan bundan bahseden, para için kurulduğu eşşekler gibi "bariz" olan bi grup nası yaşam tarzı oluyo onu merak ettim şimdi?
Hadi bi müzik tarzı dersin ayrı mesele.. Rock dinlersin metal dinlersin, elektronik dinlersin, jazz dinlersin, hayatını ona göre şekillendirirsin belki..
Birileri çıkıp da Britney Spears benim yaşam terzı dese daha normal olur bu durumda. En azından kadın bissürü albüm çıkardı, hep aşktan bahsetti genelde vs..
Saçmalamışsın..
Kusura bakma ama öyle.
-
böyle bi piyasa bile yaşam tarzı oluyosa, bunu gelip geçici bi doyumsuzluk örneği olarak nitelendiririm ki en azından bi umudum olsun..
-
benim için de 2pac bir yaşam tarzı