Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lütfen.......

• girlmetalgirl • 3 Ekim 2005 14:16 • #486593
    ilk önce şunu belirteyim amacım kavga çıkarmak değil kesinlikle

geçen gün GaRaJ la ilgili forumda arkadaşın biri (nick vermiyorum)küfür yağdırmıştı rockçılara ve metalcilere
    bu üzücü bir olay çünkü müzik kimseyi birbirine düşürmek veyada hakaret etmek için yapılmamalı ve herkes birbirinin dinlediği müziğe saygılı olmalı ama bazı arkadaşalr bunun farkına varamıyor mesela rock dinleyen bir arkadaş rap dinleyen birine senin dinlediğinde müzikmi bilmemne falan diyor e karşıdakide ona cevap vermek zorunda kalıyor
    ya da rapçi rock dinleyene bişiler diyor
    sonuç olarak tüm herkesten ricam birazcık saygı
  • ScarFace • 3 Ekim 2005 14:20 • #486594
    iyide ben buraya çıkan ve de ben rap çiyim beaaa..siz gidin teneke dinleyin diyen adama azının payını veririrm.küfr etmem..ayrıca benim görüşüme göre müzik evrensekl değildir..sadece rock ta değildir.ama rap kesinlikle değildir.o küfreden şahıs gelsin buraya efendi gibi yazsın..kendini ifade edemeyen düşündüklerini yazamayan insanlar hemen küfür eder..bende senin gibi düşünüyorum ama bu mümkün değil.illa birisi çıkar kavga çıkarır garaj yıllardır böyle ne insanlar geldi geçti mahalle kahvesine çeviren burayı..ama nerdeler???Bak ben ve benim gibi düşünenler hala burdayız.
  • girlmetalgirl • 3 Ekim 2005 14:32 • #486603
    aslında haklısın mutlaka kavga çıkar zaten mümkün değilde sadece boşyere kavga çıakrmak bi aptallıktır bunu belirtmeye çalıştım gerçekten bazı insanlar garajı kahveye çevirmeye çalışıyorlar daha o gün sevgili garaj üyelerinden birinden placebo dinleyip aynı zmanda children of bodom dinlediğim için m'l damgası yedim bu kadarda abartanlar var yani bu benim kişiliğime yapılan bir hakaret
  • mechanix • 3 Ekim 2005 14:44 • #486604
    boşuna çene çalmaya gerek yok!bu tartışma ne zamandan beri çözülemiyor ve bence çözülemiycekte..yaşasın METAL!!!!!
  • Ktulu • 3 Ekim 2005 16:10 • #486614
    placebo dinleyip aynı zmanda children of bodom dinlediğim için m'l damgası yedim

yani o eleman abartmış ama hakkaten ikisi arasında benzeyen tek şey iki grupta da gitar ve davul kullanılması :)
  • dexter_holland • 3 Ekim 2005 19:17 • #486627
    Ben de Robbie Williamsla Death dinliyorum mesela. Bir de bunun yanına Manhattan Transfer ve Prodigy'yi ekleyin. Ama yine bana laf söyleyecek adamın canını okurum. Size ne eğer ben özenti değilsem, adam gibi müzik dinliyorsam? İlla onlar gibi gerizekalı mı olayım?
    Küfür konusuna gelince, küfür etmek her konuda terbiyesizlik. Ne olursa olsun. Ama onun dışında insanların her türlü düşüncelerini söylemesi taraftarıyım. Şunun gibi: Avril dinleyenleri adam yerine koymuyorum.
  • pollymolly • 3 Ekim 2005 19:29 • #486629
    bence seviyosan dinle..sevmiyosan da karışma dinleme..sanane yani..hayır rock müzik grupları ve rap müzik grupları oturup dostça müziklerini konuşuyor..birbirlerinin müziklerini övüyor ama dinleyiciler birbirlerini yiyor..buda çok saçma..ya görmüyomusunuz mesela radical noise raporII ile bi düet yapmış..şimdi radical noise dineleyenler hardcore cular bu şarkıyı dinlemicekmi..ayrıca çoğu rapçide rock müziği severek dinler..onları örnek almaları lazım bence dinleyicinin demekki bişe varki aadmlar dinliyor..ama yok ben dinlemem diyosan otur yerine sevdiğin müziği dinle onun bunun zevkinede karışma..sen kendinden sorumlusun zaten..
  • noktasız_üye • 3 Ekim 2005 19:41 • #486632
    her konuda ayrım, her konuda tartışma var ülkemizde. bu pisliğin içine müziği de bulaştırmayalım.herkes istediği tarz müzikte bulsun kendini....
  • josf_in • 3 Ekim 2005 20:42 • #486633
    bende eric claptonla megadeth :DDDDDD

forumara yazmayalı ne kadar uzun süre oldu beh
  • KoSaSeRkAn • 17 Ekim 2005 03:34 • #487252
    Aferin..