-
Yaaaawwwwwww sizce Anadolu rock diye bişey yarmı Varsa nasıl bişeydir bu...
-
sarkilarda anadolu ezgilerinin bulunmasidir derim ben.baris manco cem karaca vs.vs.bunlar rakcı degil falan diye benlen polemige girmen.
kurbanda deniz tasavvufa takmis bi ara galiba onun uyut beni olsun kurban olsun sorma olsun.ben o tur sarkilara toprak kokan sarkilar derim=))anadolu rock sozdemidir sazdamidir?
deja-vu anadolu rock mı?
-
anadolurock hem sözdedir hem sazda..
deja vu=rhcp rock..
-
ben inanmıyorum anadolu rock die bi tarza. rock tamamen batı kökenli. anadolu müzigi ise batı formundan tamamen kopuk farklı bisey.. ikisini sentez yapmaya calismak nebiliyim masa ile defransiyel gibi hic alakasiz iki nesneyi sentez yapmak gibi..
sadece rock a benzemis anadolu muzigi, weya anadolu muzigine benzeyen rock var, bize anadolu rock diye yutturulan.
baris mancolar cem karacalar wesair rock misyonunu, ünwanını üstlenmiş adamlar ama, domates biber patlican nekadar rock?
-
Bence de anadolu rock diye birşey yok. Ya, saçmalıktır zaten bu. Farklı bir ezgi kat hemen müziğini yeni bir tür olarak lanse et. olacak iş mi bu? Senin müziğin zaten farklı olmak zorunda. Eğer taklit birşey yapmıyorsan bu gurur duyulacak birşey değil, zaten yapmak zorunda olduğun birşey. İki anadolu ezgisi koyuldu, vokaller değiştirildi diye Anadolu Rcok diye birşey uydurulamaz. hele bir de kaliteli örnekleri yoksa...
-
yaa o değilde her tarza şu arlar özellikle metal tarzlarının başına melodik lafını koyduruyorlar garibime gidiyor, İlginç...
-
anadolu rock diye bişey yoktur...türkçe sözlü batı enstrumanlarının kullanıldığı ve de hakkının verilemediği bir müzik türü vardır..büyüklerimiz yapmış,ve de bu adamlar Türk diye Türkçe bir tarz olsun demişler bakmışlar davul var gitar var...demişler Anadolu Rock olsun..olay bundan ibaret.Rock müzikle alakası olmayan bir şeyi bize yutturdular,yutanda rock dinlediğini zannetti durdu.Zevk meselesi tabi ama dinlediği şey rock değil Anadolu Rock diye bişi yok.Peki bu adam ne dinliyo nedir bunun adı???? Türk makamları ve batı enstrumanları ile harmanlanmış müzik mi??Şimdi biri çıkıp adı anadolu rock der..herneyse işte öyle
-
Ya domates biber patlıcan da rock ezgileri olmaya bilir ama Barış manço nun seher vakti çıktım yolasında mesela sert gitarlar olmaya bilir ama rock ezgileri var ve sözleri aşık geleneğiyle yazılmış sanki peki bu ne ??
-
E tabii ki melodik olmak zorunda toksa yaptıkları müzik gürültüden öteye geçemeeeez derüm ben yani acaipine gitmesin başlarına melodik konması
-
E tabii ki melodik olmak zorunda toksa yaptıkları müzik gürültüden öteye geçemeeeez derüm ben yani acaipine gitmesin başlarına melodik konması
Salak!!!