-
Bu forumda varmıydı yaw cof dinleyen genelde özenti kişiler var bu forumda demekki ciddi kişilerde varmış.cof un yeri ayrı şimdi bu forumda atlarlar yok cart curt diye
////gırtlak kanseri olduktan sonra düşünmeye başladım diyen biri vardı ona;;;;;;;;;;;;
birde resmi sitesine girersen öyle birşeyin olmadığını anlarsın.grup yeni tonlarını sitede yer veriyor sesi hiç ban gırtlak kanseri olmuş adam gibi gelemdi veya sen hiç gırtlak kanseri olmus birini dinlemedin.
-
ben sadece öyle duydum.. resmi sitelerine de bakıyorum sürekli zaten..
-
yok topic değil..crale'a...:)
-
Son zamanlarda daha bir alternatifleşse de baba grup olur kendileri. Dani Filth sanılanın aksine sapık, psikopat bir şahsiyet değil, gayet efendi bir rockerdır aslında. Süper söz yazarıdır ayrıca, resmen felsefe yapar bazı şarkılarda. Farklı kişiler tarafından farklı yorumlanabilir o derece yani. Sesi de çok güzel, hep clean vokalini duymak istedim ama nasip olmadı ehuhe. Efendime söyliyim (!) bu kral grup profesyonel anlamdaki müziklerine "Principles of Evil Made Flesh" albümleri ile başladılar ve akabinde ortalığın tozunu attırdılar. Süper albümdür, albüm kapağı ayrı bir olaydır ;) Arkasından gelen albümler arasında en iyisi ise Cruelty and the Beast'tir bence. En iyi parçası From the Cradle to Enslave elbette. Sözleri aşmıştır, yukarıda craSSa'nın üstüne tıklayaraktan bir bölümüne göz atabilirsiniz. Klibi ise tam bir kült ;) Dinlenmesi gerekenler arasında Cruelty Brought thee Orchids, Bathory Aria ve Dusk and her Embrace geliyor aklıma direk. Son birkaç albümü şahsen hiç açmıyor beni ama eskileri yetiyor da artıyor bile. Sonuç olarak dinleseniz pişman olmazsınız ama bünyenize göre değişebilir bu.
(Cradle of Fear isimli filmleri tam bir fiyaskodur, utanç kaynağıdır. Hiç girmeyelim o yüzden)
-
hellowed be thy name coverı guzel olmus dimi
-
valla bikaç şarkısı mevcuttu bende hatta 680 mb bi filmini indirdim cradle of freak 10 saate indi anam ağladı filme gelince heralde dünya tarihine böyle irenç film geçmemiştir izleyin bi sırf korku vermek değil amaç sadece irençlik çünkü tiksindiriyor neyse pc çöktü sonra.hepsi gitti 1.hafta önce..ama şunu diyim irenç bi grup ahuahaaha...işte sizin gibi bazı özentilerin sevdiği grup tam özentilik grup..ama şarkı sözleri fantastik biraz neyse işte tarzı sevmem ahuahahaa...
-
Sağlam Gruptur
-
sağlam grup tabi en sevdigim blackmetal grubu en sevdiğim seyide adamlar duygularını hiç önlemeden ortaya koyuyor rol yapmıyorlar ama slipknot'ı daha çok teçih edderim
-
bence dimmu borgir daha iyi son albüm de berbat cradle nin
-
Bana black metal i sevdiren grup.