-
hala müzik yapıyorlarmı bilmem (3 sene öncesine kadar hala aktiflerdi) ama türkiye ye gelmesini en çok istediğim grup...hala eskisi kadar canlı ve keyif verici...2002 de "a long day's night" da "last days of may" i süper yapmışlardı..şarkılarındaki o gizemli hava ve muhteşem sound bence çok etkileyici..
the first album(1972), tyranny and mvtation(1973), secret treaties(1974), agents of fortune(1976) ve spectres(1977) en müthiş albümleridir..
acaba sadece ben mi burada böyle düşünüyorum.?.!.
bilenler görüşlerini paylaşsın arkadaşlar...=)
-
mesajına çok sevindim forumlara En sevdiğin şarkının Blue öyster cult den olduğunu daha önce yazmıştım.Şarkı Don't fear.Hayatım boyunca sürekli dinleyipte bıkmadığım tek şarkı.Tek kelimeyle müthiş tabi bu benim şahsi kanaatım.O zaman mesajıma 3 kişiden cevap almıştım ettik dört var mı daha bilmem öyster dinleyen...
-
haklısın don't fear the reaper inanılmaz bir eser...bir klasik...
böc dinleyen 5-10 kişi çıksın burda o da yeter.. =)
-
"var mı daha bilmem öyster dinleyen..."
var var.çok iyi şarkı yapıyolar.aktif olmaları lazim ki,yeni konser dvd leri çıkmış diye duydum.
-
evet ya ben de varim gerçekten mükemmeller, don't fear the reaper, burnin' for you, astronomy en sevdigim parçalarindandir mesela...
garajda bu grubu seven üyelerin oldugunu bilmek gerçekten çok hos...!
-
dont fear the reaper i gunsn roses dan da dinlediniz mi?
ikisi de birbirinden güzel.
orjinalinin bilhassa gitar solosu epey etkileyici
-
ne gnr ne de him güzel yapabilmiş dont fear the reaper i... hiçbiri o havayı verememiş...
ama metallica nın astronomy cover i güzel olmuş...
ayrıca iced earth ın yorumladığı burnin for you da fena değil...