-
Zaten su altı kaplumbağalarının kökeni de fasinus kotasmiyosunuz aaa çüşş adlı bi mikroba dayanıyo , rock ordan geliyo heralde töbe töbe ne beatles ı ya hakaten..
-
...::: ROCK MUZİK BİR İNSANIN KENDİNE YASKIŞANI GİYMESİDİR :::...
Evet kesinlikle öyledir :))
-
mantıklı bir örnekle düşüncemi kıyaslamaya gidersen bende ona göre bir cevap verebilirim.
-
Ben seninle aynı fikirdeyim zaten kıyas filan yapmıyorum , hem kıyas çok ayıp ...
-
yok kiyas ayip degil kesinlikle ama ne dedigini anlayamadim o yuzden kusura bakma.
-
sorun diğil ya bende dedim ki beatles la rock ne alaka hakaten adamlar popüler müziğin doğmasına sebebiyet verdi yani hakaten de ilgileri yok bence rockla..:))
-
rock bir baş kaldırıştır,ölümüne bir özgürlüktür.asi bir asilliktir.haklının yanında olmaktır.rock düşene vurmamaktır,yetimin hakkını yedirmemektir:)rock, kendin olmaktır,bildigini okumaktır.
rock babanla kavga etmektir.bazen ananlada.pardon son cümle yok şakaydı.analar kutsaldır
-
Saçmalamışsın serpent king, Beatles rock müziğin çok büyük bir öncüsüydü. Bütün iyi rock müzisyenleri Beatles'tan esinlenmiştir. hatta bütün iyi müzisyenler... Çünkü beatles şimdiki gerzekler gibi "şu türde" müzik yapıyoruz diye sınırlamadı kendini.
-
rock müzik insanın kendini aşması ve aslında iki ayaklı sosyal bir hayvandan farkını ortaya koyan bir fırtına
-
şiddetle katılıyorum. başkaldırışın,farkındalığın müziğidir rock müzik