-
ya festivallerdeki en büyük derdim ilk cıkan gruplarla bütün enerjin bitiyor sonra son olarak cıkan kral gruplarda uyuyorum. (bi çare..??) :)
-
fazla tepinme sen de:)
-
yorum yok
:)
-
yakında tuvalet yaparken tuvalet kağıdım bitti dicekler boughkk
-
konserde enerji biter mi ya?zaten tepinmeye gidiyosun
ilk şarkıda nefes nefese kalırsın ama yine de biraz kondisyon yap.Hiç konsere gitmediğin belli =)
evde bol bol tepin,zıpla..kondisyon yaptıktan sonra son şarkıya kadar bağırarak söyliceğine emin ol.Poga ya fazla girme yorulmak istemiyorsan.Sevmediğin,söylemek istemediğin parçalarda da sus..sadece izle el salla falan =)
-
Geç git festivale, daha az tepinir, daha az yorulursun :P
-
15 yaşında hangi festivale gittin??bence atıyosun.Daha çocuksun yorulman doğal ;)
-
emin ol senden daha çok gitmişimdir. ;D
-
senin kondüsyon eksigin var o zaman.ya da celimsiz birisin ya da cok salakca deli dana gibi tepinip duruyosunki bu kadar cabuk tükeniyosun.sen şimdi böyle cabuk tükenirsen kızları veya sevdigini nası becercen :)
biraz gectikten sora tükenirsin kızı yaparken sora sen kızı degil kız seni becermeye baslar :)tabi enerjin yoksa erken bosalırsında zaten.
-
davulist 35
21 Ekim 2005 Cuma / 12:13
senin kondüsyon eksigin var o zaman.ya da celimsiz birisin ya da cok salakca deli dana gibi tepinip duruyosunki bu kadar cabuk tükeniyosun.sen şimdi böyle cabuk tükenirsen kızları veya sevdigini nası becercen :)
biraz gectikten sora tükenirsin kızı yaparken sora sen kızı degil kız seni becermeye baslar :)tabi enerjin yoksa erken bosalırsında zaten.
Senin sağlam bi dayağa ihtiyacın var.