-
en güzeli clubber..
-
moahahahahhahaha!
%100 doğru ya :D
Hakkaten etrafta böyle pisliği, düzensizliği, okumamayı öğrenmemeyi, sürekli içmeyi marifet sanan, "pure black" ya da "death - black" nidalarıyla dolaşan binlerce insan var :) (Adam demiyorum insan diyorum dikkat!) :))))
Aslında buraya bi de goth kız yapmaları gerekiyodu. Onun için bunlardan 100 kat daha fazla replik çıkabilirdi :D
-
goth ahahaa evet yahu, nasıl düşünememişler:)
abi geçen gün taksime gittim, giydim tabi siyah eteemi, siyah konvers, dantelli mantelli bluz falan böyle, boyadım gözlerin altını, tam keş falan oldum abi. bi de kırmızı ruj sürdüm acayip seksi imaj veriyo abi, bütün metalciler beni kesti böyle, ben de tabi bunalım ayağına bakmıyorum ama içim içimi yiyo şunlardan birine iş atsam diye ama olmadı be abi, kısmet diğilmiş......nhvdjsvjds
-
Etek mi??
Meraba arkadas olalım :))))
puahahaha
-
death glor seni sevdim.nerden buldun bunları.cidden cok iyi
-
dostum metalciler sadece uzun saçlı black giyen insanlar değildir metal bi yaşama biçimidir. aynı zamanda sadece siyah giyinip uzun saçla gezmek hiç değildir . sana bunları kim öğretti merak ediyorum . nese biraz dahaaraştır bence ok . milletede yanlış bilgiler verme öyle...!
-
komikk, tahminimce sen o metallica tişörtü giyen mallardansın , önce kendi eksiklerini gider ondan sonra blackçilere bok at, çünki onlar senin gibi laf salatalarını insana bile benzetmiyolar,,,, vs vs vs
-
komikk, tahminimce sen o metallica tişörtü giyen mallardansın , önce kendi eksiklerini gider ondan sonra blackçilere bok at, çünki onlar senin gibi laf salatalarını insana bile benzetmiyolar,,,, vs vs vs
-
bi dakka nası ya? ben iki yıldır saç uzatıyorum, tam 3 kere bitlendim, sinek ilacından zehirlenme tehlikesi yaşadım. siyah giyinmekten ruhum karardı ya! metalika tişörtüne 18 milyon para saydım ben, 20 milyondu yalvardım herife abi metalci indirimi yap diye! boşuna mı tüm bunlar! metalci olmak için okul mu bitirmek lazım, diploma mı gerekiyo?
-
:) Kimse öyle bişey dememiş , Ktulu nun yazısını bence bir de anlayarak okursan sorun kalmıcak..