Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SABATON

• death_glory • 10 Ekim 2005 03:32 • #486965
    biraz önce küçük_istasyon nikli arkadaşım sabatonu bilip bilmediğimi sormuş bana; ancak sanırım yalnızca eş dost listesindeki üyelerden mesaj alabildiği için kendisine cevap yazamadım. bu arada sabatonu da araştırdım. 1999 yılında kurulmuş isveçli heavy metal grubu; primo victoria ve panzer battalion şarkılarını dinledim. primo victoria çok etkileyici; senfonik metal dediklerine örnek olabilecek süper bi şarkı. panzer battalionsa daha n.w.o.b.h.m tarzı sağlam bi şarkı. iron maiden ve testamentı bi arada sevenlere özellikle tavsiye ederim. ayrıca www.sabaton.net ten detaylı bilgi edinebilir; mediadan şarkılarını indirebilisiniz.
  • Serpent_King • 10 Ekim 2005 04:56 • #486966
    Ben senfonik metalle pek bi ilgisini göremedim primo victoria da arkada synth dan başka bi olay yok çünkü , ayrıca beğenmedim 4 dakka aynı riff çok bayıyo , panzer battalion da rhapsody dinleyenleri memnun edebilcek power metal denebilcek bişey , o hoşuma gitti ama vokal çok CONAN ımsı , klip çekseler elinde crom olurdu heralde...

hellrider da power direkt..

ilk albüm için fena diğil diyebileceğim bi power grubu..(dinleyebildiğim şarkılara göre) ama vokal çok itici geldi :) 20. lvl barbar vokal olmuş sanki :D
  • death_glory • 10 Ekim 2005 05:26 • #486968
    işin teknik kısımlarını bilemem tabii; ama sen söyleyince dikkat ettim victoriada, arkada bi gitar sürekli aynı şeyi çalıyo nihaha:D demek ki bu şarkıyı ben çalarım:P senfonik metalla pek alakam yoktur, yalnız bu şarkıda ilahimsi bi hava var; diğer şarkılarında daha az hissediliyo; bana senfonik dimeyi uygun görttürttü. vokalindeki faşizan sertlik de manowarı hatırlattı bana; sevmediğim bir tür de olsa sağolsunlar varolsunlar, emeği geçen tüm uzuvlarına sağlık. müziğinde gitar kullanmaları da bana gunsnrosesı hatırlattı diyim de tam olsun; ne çağrıştırıcı bi grupmuş ya...
  • Serpent_King • 10 Ekim 2005 05:44 • #486969
    grup zaten viking , e öyle olunca da direkt "alırız gürzü geliriz" yaşasın savaş , onur , şan , kan , kılıç , yıldırım , savaş tepeleri ... gibi şeyler oluyo işte :) bu grup zatem manowar kardeşi bi grup sanırım ama adamların biyografilerinde en çok pink floyd filan var favorites kısımlarında , hiç alaka kuramadım madem onu beğeniyosun böyle barbar olmanı mı sağladı o :) demekki etkilendiği gruptan başka şey çıkarmış adam :Pp o da güzel.

Ama Sabaton nedir diyen olursa... teknik içermeyen , savaş temalı power metal :)))))))))))))