Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

pentagram ve kaan tangöze(teklif yapmış)

• Mad_Slayer • 25 Şubat 2006 20:41 • #494556
    ya abi murat ilkan artık cem köksalla çalışıyor, zaten pentagram dağılmasaydı adam niye giderdiki... kaan tangöze metal vokali kaldırabilecek bir boğaza sahip değildir..
  • the_TW_named • 26 Şubat 2006 01:05 • #494574
    James Metallica'dan ayrılcakmış, İbrahim Tatlıses'e teklif yapmışlar :s

--------tweeder--------
  • Serpent_King • 26 Şubat 2006 03:31 • #494579
    Kaan Tangöze 5.7Oktw ses aralığıyla Türkiye'nin en iyi vokalidir

o ne ya 5.7 litre motor der gibi.kaç beygir diye sorasım geldi.
  • ever-frost • 26 Şubat 2006 05:42 • #494583
    ya bişey sööliim mi
    pentagram ne kadar turkeyin en büyüğü olsada benim gözümde bitmişti
    kendini satanist varsayan bazı salakların olayından sonra pentagram "bir" isimli şarkıyı yaptı
    ben bu şarkıyı ilk defa radyo d'de maksimum rock ta dinledim ve o gün programa şahsen konuk oldum
    sorum:"pentagramın eski albumlerinin logo dizaynlarında "ın satan we trust" yazıyodu(non serviamın bi sayısında goruluyodu zaten bu)peki ne oldu da pentagram in satan we trust tan "hepsi bir hepsi haktan" a döndü?" diye bir soru sordum
    aldıgım cevap "bizce seyten insanın içindedir o yuzden böyle bir şarkı yaptık"oldu bilmeyen dinlemeyen varsa söyliim dedim:(
  • _one_ • 26 Şubat 2006 16:28 • #494591
    pentagram satanıst bı grup olsaydı grubda calısan demır demırkan ya da ozellıkle ogun sanlısoy cıkardıkları albumler popa daha yakın durmazdı.pentagramda slıpknot gıbı satanıst ımgelerını ımaj olarak kullanıyor.