-
bilenler,dinleyenler var mıdır,merak ediyorum,şşt hey bak bak paylaşım programlarından indirmeye çalışıyo bak,anlamıyorum zannetmeyin,bilenler lütfen görüşlerini bildirsin..ben bayılıyorum ve tavsiye ederim dinlemediyseniz...MİTİŞ MİTİŞ!!!hadi affettim yeni dinleyenler de katılsın..
-
the trial i dark funeral dan sonra şaşırdığım sonra da aynı zevkel de dark funeral dan dinlediğim so sad le ağladığım pek fazla dinlemediğim ama dinlemek istediğim bi gruptur kendileri bu yazıyı yazarkene de the storm u dinliyodum vokalinin lavey in arkadaşı olduğunu sölediği(satanic incil)güzel bi grup
-
aslında çok dinlemiş olduğum bir grup diğildir. hakkında bildiğimse mercyful fate grubunun dağılması ardından solist king diamond kendi adını verdiği bu grubu kurmuştur. progresif çizgide bişeyler yapmaktadır ve okült temalar işlemektedir. makyajı ve müziğiyle hayret nasıl oldu da 'rocknroll' avcılarının eline düşmedi dedirtmektedir, kendisine helal olsundur:P
-
70 lerin sonu ve 80 lerin başında kimsenin yapmadığı şeyleri yapan sesi süper insan evladıdır..
-
as i look him deep in the eyes..
i see only darkness..
i must have knoked him out.. good..
i kind of like that.. i must go..
up from the grave...
sesi cidden doğa üstüdür.. bi de bi çığlık atar ki sormayın :)
-
bence de sesini tanımlayan bu,doğa üstü sesi var ahlaksızın..melissa'yı dinlemediyseniz tavsiye ederim,çok farklı bişey,söylediklerinize katılıyor ve ekleme ihtiyacı duyuyorum;helloween,abigail,welcome home,efendime söliim a mansion in the darkness,the puppet master da yabana atılmamalı,vs vs vs..hepsi hepsi...enfes yahu ne diyeyim..
-
mercyful fate den ayrılan yarmış solistin yarmış grubudur... ben yine de mercyful fate i daha çok seviyorum
-
bi de mercyful fate in the mad arab ve kutulu şarkılarını çok severim... kimbilir hp lovecraft hayranlığımdan olabilir... aama gerçekten dehşet gırtlak var helal olsun
-
aahh ahh.. abigail ne albümdür öyle yaa.. King Diamond ı çok severim..
-
sizce metallica nın mercyful fate medleyi nasıl olmuş ... bence king diamond ı aratsa da güzel yanii...??