-
bilip bilmeden konuşuyorsunuz , sen dinledin mi opeth - harvest i dinleseydin benim gibi şebnem ferah 'ın eğer satın almadıysa ya da anlaşmadıysa hakaten de çalmış olabileceğini düşnürdün... çünkü şarkının girişi filan bariz davulu aynı basda da bir ölçü farklı sadece..çok ilginç..
tabi keşke opeth kadar iyi olsa ... imkansız dünyada :)
-
yaşasııııın! artık şebnem ferahtan neffret etmem, iğrenmem, tiksinmem, böyle kusmam, öyyak böğ demem, sınırsız; dilediğim kadar küfür etmem için sopsomut bi neden var! yau bırah ne opethle anlaşması; o ancak opetle anlaşır; yakıtını ucuza getirir, kimyasal enerjisini kinetik enerjiye çevirmek için... nihahahahaha!
-
olum bu opet ne la.opet fullforce mi?hohoo!!dostlar bu opeti nirden pulabiiriz?bi dinliyim bakiim
-
bi kere o kadının opeth-harvest dinlediğini nerden biliyosunuz? ikincisi şebnem ferah bu ülkenin en önemli rock kadın sanatçısıdır. öyle ya da böyle...türünün tek örneği...
-
ya klip genel olarak güzel. şebo nun iki makyajı ve saçı var.ayakta durup gitar çalan hali iyi.. ama otururkenki saç ve makyaj tam bi fiyasko
-
ya zaten opeth dinleyemez o, orası kesin de, heralde melodiler vahiyle gelmemiştir ona... bilmem ben ne harvest dinledim ne şebnem... türünün tek örneği olduğu doğru yok onun gibi.
-
bu kadar inanılmaz bi tesadüf yoktur o zaman diyelim...aynı be davulu ve gidişatı bu kadar olur mu ?
-
kesinilkilee katılıyorum kütfen arakdaşalr dinleyin o şarkıyı
klipe gelincede
bence çok saçma olmuş sefmedim
-
eet abi davulu bile yer yer aynı....
-
herzmnki saçma şarkı sözleri..ne kadar müzik konusunda bişeler becerebilse de söz yazımında kesinlikle berbat.aynı eski şarkısı benim tahtadan oyuncaklarım vardı,kırıldı yapıştırdım falan filan zımbırtısı gibi.benim çakıl taşlarım var,benim gözlüğüm var nanana...