-
Abi bu grubun yaptığı müzik türü ney?! Beni çok derinden vuruyo bazı şarkıları ama ne tür yaptıklarını anlamadım. Lütfen bilgili arkadaşlar beni aydınlatsın. Yannız Nightwish e Gothic diyenler yazmasın. :P yaani sallama yok gerçek bişeyler yazın...(Bu arada hatırlamayanlara Constantine filminin soundtracki onlara ait)
Biliyosan konuş alim sansınlar,bilmiyosan sus adam sansınlar...
Şimdiden TEŞEKKÜR EDİYORUM
-
Bir idoldür imagine(John Lennon)cover ı vardır ki dillere destanashes to ashes
sleeping beauty
the outsider
crimes
fiddle and the drum
lullaby
weak and powerless
Aslandır aslan bir türü yoktur kendi sanatını icra eder bu adamlar
-
james maynard keenan ın tool dan sonraki süper ötesi grubu... genel olarak türüne bir ad verilemese de çoğu yerde progressive olarak geçiyor
-
judith de çok iyi bi şarkı dimeee?
-
abi ne yapacaksın sen türünü ya, herifler sıkı.. dinleyelim yeter..
-
olur mu abi öyle şey?bilmek gerek.mazallah arabesk(!) yapıyodur adamlar,kötü imajı olsun istemez kimse..
-a perfect cicle dinliyorum abi..süper adamlar,çok sağlam..
-ama onlar arabesk yapıyo!!
-ınghk!(gırtlaktan mideye derin bir yutkunma)
-
yani buradan şunu mu anlamak gerekiyor :
tarzın ismine göre müzik dinliyoruz.. dinlediğimiz müziğin tarzına verilen isim bizi o gruptan soğutuyor..
oysaki şöyle olmalı ;
- a perfect circle dinliyorum abi.. süper adamlar, çok sağlam..
- ama onlar arabesk yapıyo!!
- olsun olm. ben hastayım adamlara.. iyidir arabesk marabesk..
-
eğer gelen laflar banaysa ben adamın sorusunu yanıtladım... türünü öğrendikten sonra dinlemiycekse de kendi sorunu... ayrıca bu foruma girip de progressive nedir depresif midir diye soran adamlar da var yani :)
-
forumdaki laflar direkt ortayadır dostum :)
-
hayatımda duyduğum aslından en farklı cover ı yapan grup-imagine..baştan yaratılmış öncesi hiç varolmamış yeni bir şey gibi..