Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

lütfen yardım edin....

• t_ekentok • 21 Ekim 2005 16:41 • #487630
    bilgisayarımda kendi kaydettiğim müziklerimin üzerine bateri v.b. effectler eklemek istiyorum ama güzel bi program bulamadım lütfen bi bilginiz varsa yardım edin veya nası yapacagım hakkında bilgi verin... şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara t. ederim...
  • Serpent_King • 21 Ekim 2005 18:22 • #487637
    Cakewalk u deneyebilirsin.Midi üzerinden davulları ve diğer efektleri yazıp bunları ses dosyasına dönüştürerek hepsini miksleyebilirsin..basit bir programdır cubase e göre , tabi davul ve diğer enstrumanların kaliteli olması için ve çok da profesyonel iş yapmayacaksan creative live ya da audigy ses kartı almanı tavsiye ederim çünkü bu kartların soundfont desteği olduğu için farklı tonlarda ve kalitelerde bu enstrumanların kompozisyonunu yapabilirsin.
  • mkcervy • 24 Ekim 2005 00:36 • #487744
    fl studio 5 öneririm...iyi programdır...drum effectlerinin formatı wav olduğu için daha kaliteli geliyo bana...en babası cubase tabii.
  • Serpent_King • 24 Ekim 2005 05:36 • #487753
    wav olursa yanlız velocity ayarı yapamazsın ayrıca tek tek tüm zilleri kickleri filan editleyemezsin böylece iyi bir soundfont tan çok daha bariz "drum machine" konumuna düşer...
  • mkcervy • 25 Ekim 2005 03:37 • #487808
    wav olursa yanlız velocity ayarı yapamazsın ayrıca tek tek tüm zilleri kickleri filan editleyemezsin böylece iyi bir soundfont tan çok daha bariz "drum machine" konumuna düşer...

fruity loops 5 e bi göz atmanı öneririm...dediklerinin hepsini yapıyosun...ok??bi indir bak..
  • Serpent_King • 25 Ekim 2005 03:47 • #487809
    baba sidik mi yarıştırıyon??ben elemana yardım etmek istedim,sana bi *ok demedim??alınmayalım hemen öyle :))
    sen daha biliyosundur belki eyvallah.....güle güle

:))

Ben bildiğimi yazdım oraya biz de kayıtlarımızda audigy ve soundfont kullanıyoruz o kadar :) daha önce wave formatındaki davul sample larıyla davul yazmaya çalışmış biri olarak görüşlerimi aktardım sadece.

niye gıcık listesine aldın onu da anlamadım :)