-
bence bu şekiLDe devam eDerLerse iLeriDe çok iyi iŞLEr yaparLar(keNDi DaLLarıNDa taBi:D)
-
Çok çile çekmişbi kere bunlar isimden anlıyoruz.. vokalist yıllar boyu hem çalışdı,hem okudu,hemde evini geçindirdi. davulcu ramazanda davulculuk yaptı. çok çile çekti gariplerim..
-
Rapcı Fuat la cıkmıslar diye duydum sahneye ama ne derece dogru bilmiyorum
-
çilekeş için boş bi grup diyebilirim.müziği yeterince ciddiye almayan bir grup bence.bunu sözlerden ve yaptıkları müziğin kalitesizliğinden de anlıyoruz.eğer yapamıyolarsa bıraksınlar.bende hiçbi heyecan,dürtü vs. yaratmadı.sıradan bir grup.VE DE FARKLI OLMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPARLAR. AMA İÇLERİ SIRADAN. FİKİRLERİ SIRADAN. BU NEYİ DEĞİŞTİREBİLİR Kİ...
-
evet balans'taki konserlerinde fuat ve aylin aslım'la şarkı sölediler
-
güzel albüm üstüste dinlendiğinde sıkmıyo. ve çıkış parçalarından çok daha güzel şarkıları mevcut albümde:) tavsiye edilir kısacası. dinleyin..
-
inanmıyorum size ya!
gidin bir albümü dinleyin ondan sonra yorum yapın.Gayet güzel ve sıkı bir grup!
Ki bence Çilekeş ismi de çok güzel bir isim.Dalga geçenlerden Allah Razın olsun =(
-
bence yok adlı parçası dışında diğer şarkılar oldukça vasat tipik tek şarkıyla meşhur olma yolunda bi grup ama vokalin sesi güzel hehehe..
-
son derece basit we bir o kadarda vasat bir grup.kirli çalıyorlar ve özellikle vokal çok kötü.hiçbir renk ve estetik yok. sıradan bir grup sadece...grup mu dedim???
-
bn dinnedim hayran kaldım:)çok güzel bnce parçalar.umarım fazla ünlü olup işin içine etmesler manga gibi:)