-
Arkadaşlar grubumla çalacak parça arıyorum, basit ve gaz bikaç parça hazırlayıp sene sonunda okullarımızda çalmak istiyoruz (kasmıyoruz fazla çünkü öss durumları var ortada, özellikle ben bayağı acemiyim). Rock'ın her türü(punk, alternative, hard rock, vs.) olabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
-
Bence kasmana gerek yok yol yakınken müziği bırakın.Yazık öss ye falan kasın..Şimdi size şarkı tavsiye edende olur kesin yazık..
-
ilahi yaw güldüm sayende gece gece ama tahmin et neremle:P
nofxe tüm benliğimle katılıyorum bence yol yakınken vazgeçin bu sevdadan..
-
ya yok vazgeçmeyin yani eğer bunu yani müzik yapmayı gerçekten istiyosanız asılın derim.tabi bu arada öss belasını da unutmayın.
ama derdiniz 2 gaz parça çalalım da okuldaki çıtırları etkiliyelim.şöyle sahnede karizmatik pozlar verelim bütün okul bize hasta olsun falansa yol yakınken dönün derim bende....
ortalık gereksiz grup kaynıyo çünkü...siz de onlardan biri olmanın ötesine geçemezsiniz bu durumda..
-
anarrese katılıyorum.eğer öyle bir çaba varsa zaten sallayın gitsin oturun dersinize çalışın bak biez biz çaldık össyi saladık noldu sürünüyoruz a.q...ama yok abi ne alakaya çalarım çıkarım beş dakka ricoys diyosanız var 3-5 şarkı.
-
ben GÖKHAN ÖZEN ve KAHTALI MIÇO dan başlayın derim..ancak davulu kasabilir.davulcunuz iyiyse sorun yok!
-
Google da arayın derim
-
Google da arayın derim
koptum derim ahhahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhh töbe töbe bayram mübarek gün